Zategnuti odnosi: Liam Payne i Cheryl odvojeno proveli veče nakon BRIT Awardsa!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Views:
116


Liam Payne i Cheryl su zajedno prošetali crvenim tepihom na BRIT Awardsu, ali ipak nije sve tako sjajno kao što izgleda!

Nakon dodele nagrada svako je otišao na svoju stranu, tako da par nije proveo veče zajedno, odnosno Liam je odseo u hotelu koji je nekih 30-ak minuta udaljen od aerodroma, dok je Cheryl otišla kući. Međutim, izgleda kao da je Liam sve unapred isplanirao, pa je pevač otišao u Majami kako bi snimio novi spot, što je i rekao na svom Instagram Storyju. Kako izvor prenosi, odnosi između Liama i Cheryl su veoma zategnuti, ali oni pokušavaju da ih reše pre prvog rođendana njihovog sina Beara.

Cheryl je nedavno izbegla pitanje novinara o problemima sa Liamom, istakavši da joj je karijera na prvom mestu, međutim putem dve objave na Twitteru na neki način je i priznala da nisu baš sjajno. Ona je napisala: “Stanite, nikoga nije briga da li se neko svađao ili nije, kako bi vi imali nešto da napišete. Otvorila sam centar koji može pomoći hiljadama mladih.” Na kraju je odlučila da doda kako su sve teorije o njihovom “zategnutom” odnosu smešne i čudne.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Liam Payne

2 thoughts on “Zategnuti odnosi: Liam Payne i Cheryl odvojeno proveli veče nakon BRIT Awardsa!

  1. Ovo je jako čudno, Ali se nadam da će se sve riješiti prije rođendana malog Beara!😊😁🤔

  2. Mozda nije nista bitno,neka sitnica,mozda su se samo druzili sa svojim prijateljima koji su bili na drugacijim mestima.Ali ako ima problema nadam se da ce sve biti okej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.