Maženje sa bebama i hranjenje patkica: Selenin dan u parku je nešto najslađe što smo videli ove godine!

Selena Gomez je popriličan fenomen kad su u pitanju zvezde jer iako ima 25 godina i dalje privlači i daleko mlađu publiku nego što to mogu da urade druge zvezde. Jedan od razloga za to je što je u srcu još uvek ista ona devojčica koju smo upoznali na Disney kanalu!

Ništa ne svedoči o tome kao njena poseta jednom parku u Los Anđelesu gde je sa svojim drugaricama uživala u stvarima koje mi često uzimamo zdravo za gotovo. Sel možemo videti kako se osmehuje čak i paparacima dok bosonoga hrani ptice (ne brinite, u Los Anđelesu je preko 20 stepeni!), trčkara sa raširenim rukama ili se igra sa bebicama čije mame imaju puno poverenje u nju!

Sel smo videli i kako se vozika kroz park, hrani patkice i sve vreme ne skida taj osmeh sa lica kao da je najbezbrižnija osoba na svetu. Jel da da ovakve stvari popravljaju dan?

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #125 - Glasajte za tri pesme koje volite, ali samo jedanput!

4 thoughts on “Maženje sa bebama i hranjenje patkica: Selenin dan u parku je nešto najslađe što smo videli ove godine!

  1. famozo vidjela sam da je neka stranica na facebooku napisala da je selenu opet zgrabila depresija i da se vraca na ljecenje zbog nezdravog zivota i justina, kakve gluposti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.