Selena Gomez poručuje fandomu: Iz srca vam kažem, dobri ste takvi kakvi jeste!

Selena Gomez gostovala je u podcastu pod nazivom “Dream It Real” gde je posle duže vremena otvorila dušu, govoreći o svemu što joj je na pameti u poslednje vreme. Mnogo pažnje ona je posvetila svom fandomu poručujući im da ne smeju nipodaštavati sami sebe i da nikad nije kasno da se izvuku iz teške situacije.

“Dobri ste takvi kakvi jeste, to je zaista tako. Ako imate ozbiljne porodične probleme, depresivni ste ili uzimate nešto što ne bi trebalo, uvek se setite da nikad nije kasno. Ja zaista verujem u to. Mislim da je svaka osoba važna i to dolazi iz mog srca. Ja brinem za svet i jedina poruka koju imam jeste da ste dovoljno dobri. Čak i kad se osećate sami, znajte da postoje milioni ljudi sa istim problemom, a ja im savetujem da upoznaju sebe. Ja sam to radila i trebalo mi je par godina da prevaziđem mnoge prepreke. Ne mislim da je to lako, ali verujem u ljude. Videla sam ljude koji su prevazišli mnogo toga, i mene to inspiriše.”

View this post on Instagram

My best friend turned 26. Part one.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Sel kaže da su nju njeni prijatelji spasili. “Imam tri neverovatne prijateljice, Ashley Cook, Raquelle Stevens i Courtney Lopez. One me podržavaju i ohrabruju i jako smo iskrene jedna prema drugoj. Jako je važno da imamo zdrav odnos. Mi smo toliko drugačije, ali toliko se volimo”, zaključuje ona.

Pročitajte još  Famoza music chart #78 - Tini prva tačno godinu dana, od ove nedelje glasajte za pet pesama svakog dana!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.