Naša Katarina šalje novu fenomenalnu obradu na gitari!

Pre vec 4 godine ste objavljivali moje covere i zauvek cu vam biti zahvalna na tome. Evo veceras nesto novo i totalno drugacije za mene sam izbacila na youtube pa bih jako volela da sto vise ljudi poslusa i da mi kaze njihovo misljenje 😀 Najvise od svega bih volela da ovo dodje do Raste nekako i da on poslusa jer je ovo po mom misljenju njegova najbolja pesma!

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu [email protected] a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Naša Katarina šalje novu fenomenalnu obradu na gitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.