Selena Gomez: Ovo je ono što imam da kažem o Justinu Bieberu

Znamo da se ni delu selenatora ni beliebera baš ne dopadaju tekstovi u kojima povezujemo Justina i Selenu, ali Sel je ta koja je i u novom intervjuu govorila o svom bivšem, i to na prilično otvoren način. Iako mu nije spomenula ime, ona je potvrdila da govori o osobi na koju svi prvi pomisle kad je u pitanju njen ljubavni život.

Iako je Selena rekla da su samo pesme “Look At Her Now” i “Lose You To Love Me” direktno posvećene Justinu Bieberu, nakon što se pojavio album “Rare”, postalo je jasno da je on inspiracija i za mnoge druge numere. Kako piše Cosmopolitan, Selena to i potvrđuje u intervju za Apple Music, ali i misli da ne čini ništa loše jer samo iskrena i otvorena, kako to fanovi i zaslužuju. “Ne pišem pesme o njemu na osvetoljubiv način. Ja sam više u fazonu da je ovo ono što ja imam da kažem. Ljudi će znati ko mi je inspiracija. Međutim, time se to završava” ističe ona. S obzirom da nije imala nijednu ozbiljnu vezu u životu ne računajući Justina i donekle The Weeknda, jasno je i o kome Sel priča kad govori o tome kako je biti u vezi sa slavnim kolegom.

“To je kliše, slavni izlaze sa slavnima. Kao da su svi u jednom malom krugu. To se dešava jer osećaju sigurnost, zar ne? Oni žele da budu sa nekim ko razume šta je to kroz šta prolaze, tražite nekog ko vam je sličan i kad je kreativnost u pitanju… Međutim, problem sa tim je što na kraju završite, priznali vi to ili ne, u vezi zbog drugih ljudi, a ne zbog sebe. Potrebno je da odlučite da li to radite zbog sebe ili zbog publiciteta”, objašnjava Sel i time ujedno i pojašnjava zašto su zvezde tako retko u vezi sa “običnim” ljudima.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Divna akcija: Selenina bitka sa lupusom ujedinila sedam velikih fandoma!

2 thoughts on “Selena Gomez: Ovo je ono što imam da kažem o Justinu Bieberu

  1. Ako ga vec zeli preboliti zasto ga stalno spominje?Ocigledno je da samo zeli paznju medija.Nije hejt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.