Istorija: Selena prvi put izgovorila reč “Srbija”, obratila se našem fandomu! (video)

selena-gomez-at-bbc-radio-1-in-london-09-25-2015_10

Dok redakciju Famoza narednih dana očekuju prvi razgovori sa ljudima zaduženim za organizaciju koncerata u Srbiji, veliko ohrabrenje stiže nam potpuno neočekivano jer je Selena Gomez prvi put javno izgovorila naziv naše zemlje!

Neočekivani i šokantan momenat desio se pre samo nekoliko sati kad je Sel postavila na svoj Jutjub kanal video iz Ask: Reply serije u kojoj ona odgovara na pitanja svog fandoma. Naime, među svega par pitanja našlo se i jedno koje joj je preko Tvitera postavila naša velika Selenatorka i Directionerka koja ima nadimak Forever1DSerbia pa je Sel tako pročitala ime naše države i to prilično dobro! Dok stranci obično izgovoraju “Serbia” Sel je lepo rekla “Srbija” kao da dobro zna za nas!

Inače, pitanje je glasilo, “Kad bi mogla da živiš u nekom od tvojih spotova, koji bi to spot bio?” a Sel je odgovorila: “O bože. Mislim da je “Love You Love Like a Love Song” bio je tako zabavan, idete iz sveta u svet. Ja jako volim ‘Alisu u zemlji čuda’ a sve je kao u nekom čudnom alternativnom svetu. Ne znam šta pričam ali odgovor je ‘Love You Like a Love Song’.

Malo je reći da je naša Directionerka i Selenatorka sad najsrećnija devojka u Srbiji a sa svih strana joj dolaze čestitke ali i molbe da se ponovo javi Seleni u nadi da će nas ona primetiti. Za nekoga sve ovo može delovati čak i nevažno ali svakom Selenatoru ovo daje ogromnu nadu da se snovi mogu ostvariti!

Pročitajte još  Jovana u novom kvizu proverava da li znate koliko koja zvezda ima pratilaca na Instagramu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Istorija: Selena prvi put izgovorila reč “Srbija”, obratila se našem fandomu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.