Selena o Justinu Bieberu: Forsirali smo nešto što nije išlo ali sad je sve drugačije!

Selena Gomez gostuje u novom izdanju časopisa Billboard a tamo je odgovarala i na jednom neizbežno pitanje – ono koje se tiče Justina Biebera i veze koju je nedavno obnovila sa njim!

Sel zna da ima onih koji zlurado govore da bi im bilo najbolje da se zauvek raziđu jer su u prošlosti bezbroj puta raskidali ali ona svima poručuje da se ljudi menjaju. “Ja sad imam 25 godina. Ne 18, 19 ili 20. Ja cenim ljude koji utiču na moj život. Možda smo u prošlosti forsirali nešto iako to nije funkcionisali. Međutim, to ne znači da mi u bilo kom momentu nije bilo stalo do njega”, priča ona.

Sel kaže da joj je drago što sve postaje kao nekad jer se osim sa Biebsom povezala i sa nekim ljudima koje nikad nije prestala da voli, poput Demi Lovato. Isto tako, ona ističe da sa bivšim dečkom The Weekndom ima pravo prijateljstvo. “Nikad tako nešto nisam iskusila. Završili smo kao najbolji prijatelji. Za mene je to bilo nešto za pamćenje”. Zvuči li ovo čudno kad znamo da njih dvoje više ne prate jedno drugo na društvenim mrežama? Radi se o tome da je ovaj intervju nastao pre nego što su njih dvoje to uradili!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niko nije primetio: Selena Gomez pre dve godine otkrila naziv prvog singla sa Taylorinog albuma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.