Ljubav nema granice: Selena Gomez prešla dve hiljade milja da bi bila sa The Weekndom!

Selena Gomez i The Weeknd pravi su primer da ljubav ne poznaje daljinu i njih dvoje su povezani gde god da se nalaze – Seleni nije bio problem da pređe dve hiljade milja da bi sa njim provela vikend!

The Weeknd je prvi uradio ovo za Selenu još u julu kada je putovao 11 sati od Pariza do Los Anđelesa da bi došao kod nje za rođendan, a ona je sada uzvratila tako što je iz Njujorka doletela u Vankuver gde se Abel trenutno nalazio. Oštro oko fanova uhvatilo ih je zajedno na ulicama Vankuvera i fotografije svedoče da je ona zaista uspela da izdvoji vreme za Abela iako vredno radi na filmu Woodyja Allena!

Ovaj let uopšte nije kratak a s obzirom da snimanja filma još uvek traju, Selena će najverovatnije morati vrlo brzo da dođe ponovo u Njujork! Ali to je sasvim normalno ako ste velike pop zvezde poput njih dvoje, kao što je Selena ranije objasnila zašto ne bi mogla da krije svoju vezu i ne bi želela da pokušava – „Bilo bi preteško da pokušavam da sakrijem stvari od sveta, to je previše pritiska a jako sam srećna i zato me nije briga da li će neko razumeti“ izjavila je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Niko neće da kupi Seleninu kuću, ona joj sad drastično snizila cenu!

2 thoughts on “Ljubav nema granice: Selena Gomez prešla dve hiljade milja da bi bila sa The Weekndom!

  1. To je tako divno od Sel!!! Nije ni cudo sto je neciji uzor!Sve bi uradila za voljenu osobu<3Stvarno je jedna od najbolji bica na ovom svetu<3 <3

  2. Tako slatko! Selenatori se nadaju da će Abel zaprositi Selenu. To bi bilo tako slatko ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.