Selena Gomez obrisala poslednji trag Justina Biebera na svom Instagramu!

Selena Gomez i Justin Bieber su omiljeni par mnogih, i fanovi „Jelene“ potajno se još uvek nadaju da bi se među njima nešto moglo dogoditi ponovo, ali za tako nešto su šanse zaista male nakon svega. To je još jednom pokazala Selena, koja i inače nije objavljivala ništa vezano za Justina na svom Instagramu, osim jedne objave koje se upravo rešila.

Naime, Selena je prošlog marta čestitala rođendan Jusu upravo na Instagramu jednom objavom na kojoj se smeje i drži Justinovu sliku na glavi, ali Sel je odlučila da suptilno obriše i taj trag njihove obnovljene veze, pa je ta fotka sada obrisana! Ovo je još jednom slomilo srca „Jelena“ fanova jer je Selena opet pokazala da nema nade za povratak, a u vreme njihovog raskida mediji su pisali da njih dvoje jednostavno nemaju budućnost.

Ono što je čudno jeste Selenina potreba da izbriše tragove Justina sa svoje društvene mreže, ali i dalje nije obrisala dve Instagram fotke koje je objavila sa The Weekndom dok su se zabavljali deset meseci.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ispovest Selenine mame: Više ne pričamo, htela je da pojede moj kolač!

One thought on “Selena Gomez obrisala poslednji trag Justina Biebera na svom Instagramu!

  1. Nije cudno,za Justinom je provela mnogo vise vremena i vise ga je volela. A on je sad u braku

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.