Serija tvitova: Arianu Grande jako potresao jedan čovek pred njen koncert

Ariana Grande jako je osetljiva na LGBTQI zajednice, toliko da joj veliki problem predstavlja čak i kad se jedna jedina osoba ne slaže sa njenim stavovima. Takav slučaj bio je u nedelju kad ju je jako iznervirao muškarac koji se pojavio ispred mesta dešavanja njenog koncerta kako bi poručio da ne podržava homoseksualce.

Nažalost, sve je bilo na ivici incidenta jer mu je nekoliko Arianatora prišlo i bilo spremno i da ga fizički napadne, ali na sreću, sve je ostalo na razmeni nimalo lepih reči. Ari je sve to primetila i toliko se uznemirila da je postavila seriju tvitova u kojima osuđuje čoveka, ali i ne ukazuje svom fandomu da su pogrešno postupili.

“Žao mi je što su moji fanovi ovo iskusili. Potrudićemo se da se ovo više ne dešava. Ponosna sam što se niste tukli. Nije to vredno toga. Želim mu mir i da zaceli svoje srce. On je bio nadjačan. Ma sigurna sam da je izvodio koreografiju uz ‘Be Alright’ kasnije te večeri.” Od čitave situacije tako je nepotrebno napravljena velika priča, a Ari je svesno ili ne promovisala ovog čoveka i njegove stavove koje po američkim zakonima i ima pravo da iznese.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.