Sel posle nekoliko godina ponovo lepo priča o Miley: Ona je moja drugarica i čini me srećnom!

Možda ste već i zaboravili ali Miley Cyrus i Selena Gomez nekad su bile jako dobre drugarice – toliko da je Sel čak gostovala u šou “Hannah Montana”. Iako su se one tokom prethodnih godina baš udaljile zbog toga što je Miley počela da živi prilično divlje, stvari se sad vraćaju normalu!

Sel je tako razgovarajući sa novinarima otkrila da je jako srećna što su devojke sad te koje vladaju muzičkom industrijom a posebno je spomenula njih tri! “Volim to što sve devojke rade, sve moje drugarice. Hailee Steinfeld, Camila Cambello i Miley sa svojom novom pesmom”, priča ona ponosno. “Jako je lepo što sve tri imaju neki svoj put i to me čini srećnom”.

Sel ističe i kako bi i u sekundi pristala na duet sa Camilom ali konstatuje i da sva priča o njenoj saradnji sa The Weekndom na pesmi “In Her Element” nemaju nikave veze sa istinom. Na kraju, Sel ističe i da još ne zna kad bi mogao da joj se pojavi novi album. “Ne znam tačan datum, samo stvaram muziku”, ističe ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Krenule glasine o muvanju: Zayn zapratio Selenu na Tviteru!

One thought on “Sel posle nekoliko godina ponovo lepo priča o Miley: Ona je moja drugarica i čini me srećnom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.