Demi Lovato bez dlake na jeziku: Psujem kao luda!

demi_lovato_press4

Pevačica pojasnila otkud ružna reč na slovo F u njenoj novoj pesmi!

Sa slavom se susrela još kao glumica u seriji “Barni i prijatelji”, a potom nas je sve osvojila u Disneyevom mjuziklu “Camp Rock”. Ali Demi Lovato ovih dana kreira svoj novi identitet – koji je svetlosnim miljama daleko od izgleda ljupke mlade glumice iz godina njenih skromnih početaka.

Demi (levo) i Selena Gomez u seriji "Barni i prijatelji"
Demi (levo) i Selena Gomez u seriji “Barni i prijatelji”

Pevačka zvezda iz SAD aktivirala je tzv. F-bombu – izgovorivši u pesmi “Cool For The Summer” jednu od najžešćih engleskih psovki (“f**k”) – a sad na australijskom portalu News.com.au objašnjava da je to učinila kako bi se otarasila imidža “dečje zvezde”.

“Psujem kao luda!” izjavljuje zvezda koju znamo i iz serije “Glee”. “A činjenica da nikad ranije nisam koristila ružne reči u svojim pesmama, samo je mali primer mog truda da zadovoljim roditelje svojih maloletnih fanova – i predstavim im se kao potpuno drugačija žena.”

Nakon hvatanja u koštac s bulimijom, ovisnošću o opijatima, kao i sklonosti ka samopovređivanju u tinejdžerskom dobu, 22-godišnjakinja otkriva da je uvođenje psovki u sopstveni vokabular bio njen način da ostane dosledna samoj sebi.

Ali, uprkos kritikama, Demi negira zamerku da je s namerom želela da bude provokativna, te stoga insistira da je sve, ipak, bila “samo šala”.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato pokazala novu veliku tetovažu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.