Tini i Sebastian uhvaćeni na snimanju nove serije!

Nije nikakva tajna da su Tini Stoessel i Sebastian Yatra potpisali ugovor za snimanje zajedničke serije, ali sem toga, od njih nismo saznali ništa drugo! Ipak, čini se da Tini pauzu do početka svoje kratke evropske turneje koristi kako bi snimala prve epizode, jer su paparaci to uspeli da snime!

Naime, na fotkama, ali i videima koji su nastali u četvrtak možemo videti Tini i Seba u Buenos Ajresu gde su okruženi čitavom produkcijskom ekipom. Iako se teoretski može raditi o snimanju spota ili nekog promo videa, izvori govore da se zaista radi o seriji. Tini je nedavno nagovestila da je reč o velikom projektu za jedan striming servis, a niko i ne sumnja da je reč o Disney Plusu. Kako se navodi, u pitanju je romantična komedija sa mnogo muzičkih elemenata, a neki navodi govore da će biti 10 epizoda. Teško je za očekivati da ćemo premijeru videti ove godine, ali makar bi mogla uslediti zvanična najava.

U međuvremenu, Tinina turneja u Evropi se bliži, a Universal Music pravi takmičenje u kome će poklanjati meet and greetove! Ovo takmičenje odnosi se na šest gradova u Nemačkoj, a Tinisti iz grada koji bude imao najviše strimovanja njene muzike dobiće 2×3 karte za koncert koji uključuje meet and greet (paket poklona, fotka sa Tini i Tinin autogram). Ukoliko idete na koncert u Nemačkoj, pogledajte uputstvo kako da učestvujete! Iako smo svi prilično tužni što je ova turneja po Evropi toliko iznenađujuće kratka, jasno je da novih datuma neće biti. Ipak, upravo serija koju ona snima sa Sebastianom daje nadu da će se Tini vratiti i to u okviru mnogo većeg projekta, što je već najavljivao njen tata Alejandro. To bi podrazumevalo seriju koncerata sa Sebastianom, mada nam se čini da i u takvom slučaju neće biti lako da je vidimo na našim prostorima.

Pročitajte još  "Violetta" magija živi: Tini i Jorge ponovo udružili snage!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Tini i Sebastian uhvaćeni na snimanju nove serije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.