Tini Stoessel dogovorila učešće u rijalitiju?

Čini se da Martini Stoessel nikad nije dosadno i da nema problema da pronađe novi angažman. Kako prenosi Diario Show, uskoro sa emitovanjem počinje novi pevački rijaliti, “Cantando 2020”, gde će se takmičiti poznate argentinske zvezde. Kako je Tini pevačica, naravno da ona ne može da učestvuje kao takmičarka, ali zato može da bude sudija!

Autor šoua Marcelo Tinelli već je objavio imena nekih zvezda koje će pevati, a to su voditeljke Yanina Latorre i Mariana Brey, a voditelj će biti Angel de Brito. Šou inače kreće ubrzo – premijera je najavljena za 20. jul! Ipak, istovremeno stižu i drugačije, čini nam se realističnije informacije, a to je da će emitovanje krenuti 21. septembra. Takođe, najavljeno je da će u žiriju biti jedna pevačica, što je svima došlo kao potvrda da je u pitanji Tini!

Nažalost, nešto kasnije javila se i njena mama Mariana na Twitteru koja ističe da Tini niti je potpisala ugovor, nit će to učiniti! “Tini sigurno neće biti deo šoua”, kaže ona. “Naglašavam ovo pre nego što ljudi počnu da me pitaju o tome ili krenu da šire lažne vesti.” Nema razloga da ne verujemo Mariani, a sigurni smo da Tini jednostavno nema vreme za tako nešto, znajući za njen planove da snima seriju za Disney.

Pročitajte još  Francuska jutjuberka se podsmeva Tinistima i Tini: Čekate je tri sata zbog mutnih fotki!

Dok čekaju nešto novo od svog idola, Tinisti se zabavljaju tako što ponovo vređaju Lali Esposito, a koja je ovih dana hvalilia Dannu Paolu, meksičku umetnicu sa kojom je Sebastian Yatra navodno varao Tini. Iako ništa posebno i nije rekla jer kaže da se sa Dannom nikad nije puno ni družila, to je bilo dovoljno za uvredljive komentare i novo podgrevanje priča o rivalstvu za koje nam se čini da nikad nije ni postojalo. No, vrela južnoamerička krv stalno traži nove drame i sukobe na nivou telenovela!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.