Scooter Braun: Pete je uništavao Arianu!

Neko bi pomislio da menadžeri velikih zvezda ne smeju ni reč da zucnu protiv njih, ali Scooter Braun je prilično drugačiji! On je to pokazao i sad kad je govorio o Ariani Grande, za koju je rekao da ima zaista loš ukus za muškarce, jer jedino što su oni uspevali jeste da joj uspore put ka vrhu!

Scooter tu posebno misli na njenog poslednjeg izabranika Petea Davidsona koji mu se nije dopao od početka, ali je ipak odlučio da ne govori javno o tome jer je znao da će pre ili kasnije istina izaći na videlo. “Mogao sam svašta da kažem Ariani, a moj tim je i hteo da to uradim jer su svi bili besni. Međutim, ja sam im rekao, ‘Nećemo ni reč reći, a njoj će se sve to vratiti’. Govorili su me da nikad ne treba da više radim sa njom nakon što mi je dala otkaz, a ja sam dodao da ćemo sačekati da istina izađe.”

“I naravno, kad taj užasni dečko ode od nje, ona počinje da vidi šta je stvarnost i jednog dana me je pozvala. Pitala je možemo li da se vidimo već sutra, a ja sam joj rekao da ne mogu, ali da ću imati vremena za par dan jer sam stvarno imao obaveza”, ističe on. Ako vam se čini da je Scooter veoma oštar, on ističe da je sve ovo samo doprinelo da oni bud bliži nego ranije. “Sad kad god se posvađamo i ona me napadne, ja joj kažem da se samo seti kako je sve bilo ranije i ona se odmah smiri”, konstatuje Scooter. On nažalost nema tako dobar odnos sa Taylor Swift, a nedavno joj je ponovo išao na živce izjavom da se ona ljuti na njega a da ni ne zna šta je istina.

Pročitajte još  Zašto se Ariana Grande neće vratiti Big Seanu?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Scooter Braun

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Scooter Braun: Pete je uništavao Arianu!

  1. Izvinite, ali samo bih htela da Vas ispravim da bi navodnici trebali da se pišu tako da prvi idu dole – ,, a drugi idu gore ".

    Inače, prijatan dan! ❤😀

  2. Izvinite, htela bih da Vas ispravim da bi navodnici trebali da se pišu tako što su prvi dole – ,, a drugi gore – ".

    Inače, želim Vam prijatan dan! ❤😀

    1. A nije dobro rešeno to na tastaturama – vidiš kako i tvoji navodnici su različiti donji i gornji, a treba da budu istog stila. Znamo da je " " američki pravopis, ali nemamo previše izbora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.