Samukin i Martinin dolazak u Beograd i peva li Jus uživo? Famoza TV #25

sfa

Početak škole ima i svoje lepe stvari a jedna od njih jeste da ćete sad ponovo svakog vikenda gledati nova izdanja Famoza TV sa mnogo interesantnog sadržaja!

Uzmimo za primer ovo izdanje u kojem Marija ima puno toga interesantnog da ispriča V-loverima u vezi svega što se dešava sa operacijama “Tini” i “Samuka” odnosno o mogućnostima da ih već ove jeseni vidimo u Beogradu, za početak! Osim toga, dužnu pažnju posvećujemo Shawnu Mendesu i One Directionu, pričamo o povratku Bridgit Mendler i konačno razrešavamo dilemu da li Jus zaista ne peva na koncertima, kako često čujemo od njegovih kritičara!

Nadamo se da će vam se dopasti ovo izdanje a po običaju, ako imate neki predlog o čemu bi trebalo da vam pričamo u narednim epizodama, recite nam to u komentarima ispod videa!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nečuveno: Reper skakao Biebsu po prstima, umalo tuča! (video)

17 thoughts on “Samukin i Martinin dolazak u Beograd i peva li Jus uživo? Famoza TV #25

  1. odlicna epizoda stvarno jako ste dobri ne dobri nego odlicni, imam pitanje jel je mohuce da tini stoessel dode u hrvatsku

  2. Da li he moguce da u narednim epizodama bude nesto o 5 seconda of summer? Na primer nesto vezano za njihove devojke ili tako nesto.

  3. Epizoda je super. Samo imam jedno pitanje. Da li će te nekad pisati o seriji Once Upon a Time? Ja ne gledam ove serije tipa tw, tvd, gg, pll, ahs itd. pa bi mi značilo da napišete nešto i o ovoj seriji. ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.