Famoza ekskluzivno saznaje: Još jedna velika mlada zvezda blizu dolaska u Zagreb, Beograd i Ljubljanu!

Stvari su definitivno počele da se dešavaju! Uspešni koncerti Marcusa i Martinusa pomogli su nam da svoj dolazak u region najave i Bars and Melody, a kako Famozi danas javljaju organizatori, gotovo je sigurno da će se taj spisak uskoro proširiti još jednim velikim imenom!

Mi u ovom momentu ne možemo da otkrijemo ni da li je u pitanju jedna ili više osoba, odnosno da li se radi o devojkama ili momcima, ali ono što možemo reći jeste da se ugovori potpisuju možda već i danas, kao i da će taj izvođač nastupe imati u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani. Datum i drugi detalji nam svakako nisu poznati, ali uz malo sreće, sve će biti i zvanično vrlo brzo.

Ono što vam obećavamo jeste da je u pitanju ime za koje ste sigurno odavno čuli, a to ime već ima veoma veliku popularnost! Sem toga, ta zvezde ili zvezde ima/imaju toliku želju da dođu, da nam organizator kaže kako nisu postavljali nikakve uslove, što je pravi presedan! Ako moramo da napominjemo – ne, ne pričamo o Justinu Bieberu, Seleni Gomez, BTS-u, Shawnu Mendesu koji ili još uopšte ne planiraju nove turneje ili su ih već odavno zakazali. Ipak, nadamo se da se sad sećate koliko smo stalno ponavljali zašto je dolazak Marcusa i Martinusa bio toliko važan, i da ćete na ovaj koncert, ako zaista uskoro bude najavljen gledati na isti način. Ako to nije nešto što volite, nemojte ismevati one koji to vole i žele da dođu, jer time onemogućavate i druge da dođu.

Autor: Famoza.net
Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

38 thoughts on “Famoza ekskluzivno saznaje: Još jedna velika mlada zvezda blizu dolaska u Zagreb, Beograd i Ljubljanu!

 1. Nadam se da je Ari❤️ Jer ona baš sad planira datume za EU i jako bi voljela da je ona

 2. Jedva čekam da saznam koje to!!! Imam neki osećaj da je to Little Mix, a ako jeste, VRIŠTAĆU OD SREĆE!!!!❤❤❤

 3. OMG! Jedva čekam da saznam o kome se radi! 😍😍😍😍😍😍😍

  1. Zaista ne znamo – mi smo samo mogli da zamolimo sve veće organizatore, barem one koji rade u Srbiji, plus u Hrvatskoj da se raspitaju, i da po stoti put kažemo da je njeno gostovanje odlična ideja.

 4. Famozo imam nekoliko pitanja. Po vašim procjenama, kad ćete moći otkriti o kome se radi? Pratim vas već neko vrijeme i brzo ste otkrili za Bars & Melody. Imate li neku ideju da li će trajati dan, dva, sedmicu, mjesec,..?

  1. Ne znamo :/ Mi smo razumeli da je ugovor za Beograd potpisan, što valjda znači da su i Ljubljana i Zagreb isto. Ipak, ta zvezda sigurno želi da utvrdi sve datume, pa onda da najavi. Hajde pisaćemo još jedan tekst o tome već sutra, imamo neke ideje u vezi svega.

 5. Jako je teško reći šta je veća ili manja zvezda, ali zaista je pitanju neko veoma važan.

  1. Zato što tako funkcioniše ovaj posao. Zamoljeni smo da to ne radimo. Obećavamo da ako ta zvezda čak i odustane od dolaska, da ćemo objaviti o kome se radilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.