Jana Dačović ispred Marije Žeželj i istina o Tini koncertu – Počinje druga sezona Famoza TV!

Pre godinu dana započeli smo jedinstven projekat na ovim prostorima, jedinu YouTube emisiju koja je namenjena fandomima i svima koji vole mlade zvezde. Često ste nas pitali kad će se Famoza TV vratiti a to se konačno dešava danas!

Ova prva epizoda nove sezone posebna je po mnogo čemu a verovatno će vam ostati u pamćenju najviše po tome što je vodi naša mlada glumica Jelena Kosara koja će vam otkriti mnogo toga interesantnog kad su u pitanju Selena Gomez, Ariana Grande, Martina Stoessel i druge zvezde, poput naših jutjuberki Jane Dačović i Marije Žeželj.

Bavimo se zato velikim rezultatima Jane i Ariane Grande, pričamo o okupljanjima fandoma, novom filmu Selene Gomez a prvi put vam otkrivamo i sve detalje oko toka pregovora vezanih za dolazak Martine Stoessel u Beogradu. Nadamo se da vam se sviđa ova epizoda – ako je to slučaj, podržite nas tako što ćete se pretplatiti na naš kanal. To je najbolji način da nam pomognete da Famoza TV nastavi da izlazi!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Revival Box Set: Ovih 30 Selenatora idu u finale u 20h

11 thoughts on “Jana Dačović ispred Marije Žeželj i istina o Tini koncertu – Počinje druga sezona Famoza TV!

  1. Nova epizoda je zakon i nadam se da ce u drugoj sezoni biti jos puno epizoda. I puno hvala za informacije o Tini :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.