Samo za Belieberke: Ovog i narednog meseca na Famozi možete osvojiti originalnu “Purpose” majicu!

Koliko vidimo, jako vam se dopada kad delimo stvarčice iz “Purpose” kolekcije a tako će biti i ovog meseca jer ćemo vam po prvi put deliti i jednu predivnu majicu iz “Purpose” kolekcije koja je namenjena baš Belieberkama!

Ova majica je deo zvanične kolekcije (vidite etiketu!) i koliko znamo ne može da se kupi kod nas a osim ogromne Jusove slike koja dominira njome, skrećemo pažnju i na par jako kul detalja koje govore kome je je ona namenjena. Detalji oko vrata i rukava imaju srebrnkasti vez koji se presijava a pogledajte i unutrašnju stranu na kojoj piše “No1 fan Justin Bieber”.

Ovog meseca bićete u prilici da osvojite jednu ovu majicu a narednog i drugu! Obe su L veličine i nadamo se da će vam odgovarati! Kad delimo ovu majicu i šta tačno sve delimo ovog meseca saznaćete u toku naredne nedelje a već za taj vikend kreću prve podele!

Autor: Famoza.net
Foto: Vladimir Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Muke za Selenu: Serija Justina Bieber kreće ovog meseca, pogledajte trejler!

13 thoughts on “Samo za Belieberke: Ovog i narednog meseca na Famozi možete osvojiti originalnu “Purpose” majicu!

  1. Aaa Famozo, najbolji ste!!! Vrednost ove majice je sigurno ogromna! Ovaj put ću se baš potruditi da je osvojim!!! Hvala Vam, niko do sada nije toliko uradio za nas kao što ste Vi!

  2. Draga Famozo, možete li vi napraviti Tini majice, koje se mogu kupiti na vašem sajtu? Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.