Šaljite ih odmah: Jelena Kosara odgovara na vaša pitanja na Famoza YouTube kanalu!

Naša Jelena Kosara ovih dana će snimati svašta interesantno za Famoza YouTube kanal, a jedan od videa zavisiće od vas! Naime, Jelena će napraviti q&a video a vi pitanja možete slati od sad, i to na ovom Instagram postu koji vidite ispod!

Možete poslati više pitanja, ali nemojte spamovati sa istim pitanjem – jedan put je više nego dovoljno jer će Jelena zajedno sa nama pogledati sva pitanja i odabrati deo na koje će odgovoriti. Probajte da budete kreativni, odnosno da pitate nešto što će joj privući pažnju! Ukoliko više vas pita isto pitanje, odabraćemo ono koje je postavljeno prvo!

Još nešto – ukoliko želite da vas Jelena bolje upozna, možete snimiti pitanje u obliku videa! Kao što smo radili kad su nam dolazili Marcus i Martinus, pravilo je da video može da traje do 15 sekundi, gde se možete kratko predstaviti, reći koju reč Jeleni i postaviti pitanje! Da bismo vas pronašli, neophodno je da vam profil bude otključan u toku narednih nekoliko dana, a obavezno koristite hešteg #famozaqajelena

Naša Jelena Kosara ovih dana će snimati svašta interesantno za Famoza YouTube kanal, a jedan od videa zavisiće od vas! Naime, Jelena će napraviti q&a video a vi pitanja možete slati od sad i to ovde u komentarima. Možete poslati više pitanja, ali nemojte spamovati sa istim pitanjem – jedan put je više nego dovoljno jer će Jelena zajedno sa nama pogledati sva pitanja i odabrati deo na koje će odgovoriti. Probajte da budete kreativni, odnosno da pitate nešto što će joj privući pažnju! Ukoliko više vas pita isto pitanje, odabraćemo ono koje je postavljeno prvo! Još nešto – ukoliko želite da vas Jelena bolje upozna, možete snimiti pitanje u obliku videa! Kao što smo radili kad su nam dolazili Marcus i Martinus, pravilo je da video može da traje do 15 sekundi, gde se možete kratko predstaviti, reći koju reč Jeleni i postaviti pitanje! Da bismo vas pronašli, neophodno je da vam profil bude otključan u toku narednih nekoliko dana, a obavezno koristite hešteg #famozaqajelena

A post shared by Famoza (@famoza_net) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jelena Kosara

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

6 thoughts on “Šaljite ih odmah: Jelena Kosara odgovara na vaša pitanja na Famoza YouTube kanalu!

    1. Ne, moram na IG, važno je da sve imamo na jednom mestu, a i vama je tako najlakše generalno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.