Sad smemo da otkrijemo: Marcus i Martinus su pozvani na BTF u Beogradu ovog septembra, pomozite da dođu!

Mesecima unazad vam pričamo da je neko u Srbiji zainteresovan da već ove godine ponovo dovede Marcusa i Martinusa u Beograd, a sad je vreme i da potvrdimo o čemu se radi – momci su dobili ponudu da učestvuju na Balkan Tube Festu koji se 29. i 30. septembra održava u glavnom gradu Srbije!

Kao najveći festival ovog tipa u regionu, BTF je više nego ozbiljan da dovede MM, a svi čvrsto verujemo da je to moguće, iako oni dan pre BTF imaju nastup u Barseloni. Iako znamo da imate milion pitanja, stvar je u tome što ovaj nastup još uvek nije dogovoren, već se samo vode razgovori. Naravno, ne morate ni sumnjati da Famoza radi sve što može da pomogne u tome.

Malo je neobična praksa da organizator objavi da pregovara sa određenom zvezdom (to se po pravilu radi tek kad sve bude sigurno), ali BTF to radi jer traži i vašu pomoć! Zato, jako je važno da im skrenete pažnju na društvenim mrežama da dođu i prihvate ponudu a za to koristite hešteg, #mmtobtf2018. Ovo dakle nije šala – to je ono što već tako dugo krijemo od vas, a što konačno smemo i da objavimo. Hajde da uradimo ovo i otvorimo vrata i za neke druge zvezde!

FOTO: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #156 - Glasajte za sve omiljene pesme, svakog dana!

14 thoughts on “Sad smemo da otkrijemo: Marcus i Martinus su pozvani na BTF u Beogradu ovog septembra, pomozite da dođu!

  1. volela bih da dodju bila bih presecna kada sve bude sigurno molim vas javite nam.

  2. Ja bas i nisam sigurna da je ovo dobra ideja,jer ipak na btf-u se dogadjaju razne drame i ne zelim da njih umesaju u jednu od tih njihovih svadja,mislim iskreno nije btf bas sigurno mesto za njih(ovo je moje misljenje nemojte mi sada lupati dislajkove samo zelim da znam famozino misljenje o ovome sto sam napisala)

  3. Daj Boze da dodju!!
    Famozo,jedno pitanje, kako bi oni nastupali na BTF, kao mini koncert,m&g ili … ?

  4. Bas mi je drago ali ja ipak ne bi mogla doci jer zivim u BiH tj. u Republici Srpskoj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.