Pažljivo čitajte: Ovo su odgovori na 10 najvažnijih pitanja o mogućem koncertu megazvezde u Beogradu!

o-ROCK-CONCERT-facebook

Već danima pričamo vam o tome kako je insistiranje Famoze jedan naš veliki koncertni organizator poslao poziv jednoj velikoj mladoj megazvezdi da naredne godine održi nastup u glavnom gradu Srbije a iako smo mnogo toga otkrili, i dalje često postavljate slična pitanja. Zbog toga, ovde ćete na jednom mestu pronaći sve ono što vas zanima!

Molimo vas da pažljivo pročitate svako pitanje i odgovor čak i ako mislite da vam je to poznato. Mnoge stvari biće vam jasnije a i nama će biti lakše da se više posvetimo stvaranju sadržaja za Famozu nego odgovaranjem na ista pitanja 🙂

1. Da li jedna megazvezda sigurno dolazi u Beograd?
Ne! Već smo objasnili, ali da ponovimo još jednom – organizator je poslao odličnu ponudu koja zadovoljava sve zahteve te zvezde. Ipak, iako smo i mi i organizator optimisti, niko ne može da zna šta će odgovoriti menadžment te zvezde.

2. Zašto ne možete da kažete koja zvezda je u pitanju?
Zato što postoji tajnost pregovora. Mi vam otkrivamo bukvalno sve što smemo da kažemo.

3. Kako da znamo da govorite istinu?
Famoza od prvog dana svog postojanja radi na tome da naš prijatelj organizator dovede nekog kod nas u Srbiju, Hrvatsku ili čak obe zemlje. S obzirom da vam prvi i jedini iznosimo informacije da je neko pozvan u Beograd, očigledno je da ih ne preuzimamo od bilo kakvih izvora već da one dolaze direktno od organizatora. Ukoliko ta najavljena zvezda najavi da stvarno dolazi, verujemo da ćete tad svi biti uvereni ne samo da zaista radimo na dovođenju zvezda već i da smo jedini portal na svetu koji direktno može da ubedi organizatora da nekog dovede.

4. Kad ćete nam reći ko je u pitanju?

To zavisi od više stvari a najvažnija tiče se toga šta će i kad će odgovoriti menadžer te zvezde kojoj je poziv poslat. Naš organizator odgovor očekuje pre nove godine mada nije nemoguće da moramo da sačekamo i prvu nedelju januara. Ukoliko ta zvezda pristane, to ćemo vam i reći ali bez navođenja imena. Ime ćemo objaviti tek kad to organizator dozvoli jer ne znamo na koji način on želi da ta informacija dođe u javnost. Pogledajte kako je to urađeno u Hrvatskoj sa Justinom Bieberom – u javnosti su bile samo glasine dok nije organizovana zvanična konferencija za štampu.

Pročitajte još  Dokaza sve više: Demi Lovato je definitivno u Splitu, tvrde naši Lovatici!

5. Da li bi ta zvezda nastupila samo u Beogradu ili još negde u regionu?
Nastup u Beogradu bio bi jedini jer bi više od toga bilo preterano s obzirom da Justin dolazi u Zagreb. Koncert ove zvezde u Beogradu pokrivao bi čitav region Balkana.

6. Možete li nam otkriti još neku informaciju o toj zvezdi?

Možemo reći da sve te četiri zvezde idu na turneju naredne godine ali da niti jedna od njih nije zakazala datume u Evropi. O tome se odlučuje ovih dana.

7. Zašto organizator zove baš tu zvezdu?
Jednostavno se pojavila mogućnost. Nije da nam se organizator javio i rekao nam kako mora da bira između par zvezda. Ova zvezda prva zakazuje nastupe i mi smo organizatoru samo poručili da pošalje ponudu. Da nas je pitao za bilo koju od četiri zvezde koje spominjemo (Demi, Sel, Ari i Tini), svakako bismo mu rekli da je to dobra ideja!

8. Kad bi bio organizovan koncert ukoliko ga bude?
Organizator nam je spomenuo oktobar ili novembar naredne godine. Ukoliko se potpiše ugovor, odmah nakon što objavimo ko dolazi i kad dolazi, počela bi prodaja karata i to u Srbiji ali i na čitavom Balkanu!

9. Šta se dešava ukoliko menadžment odbije ponudu za dolazak u Beograd?
U tom slučaju odmah ćemo videti s organizatorom postoji li varijanta da se pošalje bolja ponuda, s tim što bi ona značila da se i cene karata povećaju. Ukoliko dalji pregovori nisu mogući, sa organizatorom imamo dogovor da on pokuša da dovede neku od preostalih zvezda. Odustajanja nema!

Pročitajte još  Selenatori skupljaju novac: Potvrđeno da Sel u Evropu stiže na jesen!

10. Koliko će koštati VIP karte i Meet and Greet?

Ranije smo vam otkrili da bi karte za nastup ove zvezde koštale svega između 30 i 40 evra što bi ih činilo najjefitnijim na turneji! O VIP i M&G prerano je da govorimo. Složićete se da je bezveze da pričamo o detaljima jer ne samo da ni te zvezde nisu odredile cene već i kao što stalno ponavljamo, menadžment tek treba da prihvati ponudu.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Famoza chart #2

17 thoughts on “Pažljivo čitajte: Ovo su odgovori na 10 najvažnijih pitanja o mogućem koncertu megazvezde u Beogradu!

  1. Ja sam Tinista i volela bih da ona dodje, ali sa druge strane ne bih volela niko da dodje zato sto je drzava siromasna i ne bi trebalo da trosimo pare na to. Bolje cda istrpimo par godina….

  2. Sta je VIP karta?Meet & Greet je valjda kad se slikas sa zvezdom,a sta je VIP? (glupa sam 😛 )

    1. Nije glupo što pitaš ☺VIP su karte za najbolja mesta ali to je obično jako skupo.

  3. Jao volela bih Sel da dodje,ali volim ovako sve cetiri i bila bih presrecna u svakom slucaju,najbolji ste!♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.