Ostvarenje sna: Američki rvač opisao kako je upoznao Arianu Grande sa svojom ćerkom!

Ariana Grande je aktuelna čak i u doba pandemije, jer o njoj nikad ne prestaje da se priča, a poslednje što smo saznali je da se njena ekipa sa albuma “thank u, next” za vreme izolacije opet okupila, tako da očekujte da je iza ugla i novi album. Ipak, da skrenemo temu s nove muzike, uvek je zabavno čitati iskustva fanova koji su imali priliku Ari da vide uživo – posebno simpatičnu priču ima slavni američki rvač Roman Reigns, čija ćerka je ogroman fan Ari!

Naime, Roman je Arianu video kada je sa ćerkom bio u zabavnom Disneyjevom parku Epcot na Floridi. Zahvaljujući svom statusu, bez problema je uzeo VIP kartu da ćerki pruži maksimalno zadovoljstvo, ali je morao da čeka dosta dugo da bi dobio kartu, pa su se zbunili i pitali zašto je nilo potrebno toliko čekanje! Ispostavilo se da je zastoj napravila Ariana Grande, jer je i ona tu.

“Naš vodič otišao je da proveri odakle toliki zastoj, ali ga je obezbeđenje Ariane Grande povuklo nazad i nije bilo prolaska. Ona je već imala vožnju, ali je htela da se provoza još jednom, doduše ne znam što bi se vozila dvaput. Kada je završila, konačno smo je videli, izašla je sa 20 do 30 osoba oko nje. Oko njih jedva da se vidi ta malena osoba, jedva smo je ugledali uopšte koliko je mala. Moja ćerka je stajala fascinirana” otkrio je slavni Roman. Zapravo, on je morao da zamoli ćerku da diše, jer toliko je zinula od oduševljenja da je zastala otvorenih usta! Roman je otkrio da bi verovatno i on doživeo isto kada bi sreo svoju omiljenu zvezdu – Taylor Swift.

Pročitajte još  Pravi idol: Ariana Grande čestitala devojci koja ju je skinula sa vrha liste!

Da li bi se i vama isto dogodilo kada biste upoznali svog idola, ili ste to iskustvo već imali? Podelite s nama ako imate ovakvu priču!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Ostvarenje sna: Američki rvač opisao kako je upoznao Arianu Grande sa svojom ćerkom!

  1. Ja ne razumijem kako većina ljudi koji upoznaju svog idola ostanu smireni, da ja upoznam Arianu Grande umrla bi od tolikog uzbuđenja 😂❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.