Pete Davidson: Čim sam video Arianu, rekao sam joj da želim da se oženim sa njom!

Ljubav Ariane Grande i Petea Davidsona i dalje je vrlo jaka i intenzivna, a govoreći za američki magazin GQ, komičar kaže da je prvog dana kad je sreo svoju sadašnju verenicu imao hrabrosti da kaže kako mu je žarka želja da se odmah oženi sa njom!

“Dana kad sam je sreo, rekao sam joj, ‘Hej, oženići se sa tobom sutra’. Rekla mi je da blefiram. Ja sam joj potom poslao slike vereničkog prstenja i pitao, ‘Da li ti se sviđa neki od ovih?’ Ona mi je odgovorila, ‘Pa ti su mi omiljeni!’ a ja sam bio u fazonu, ‘Strava'”, objašnjava Pete.

Iako su oboje vrlo uspešni u tome što rade, Ari je daleko veća zvezda, a Pete kaže da je ona sama platila njihov stan u Njujorku koji je koštao ludačkih 16 miliona dolara! On ipak ističe da Ari nikad to ne naglašava. “Jako je slatka. Uvek kaže, ‘ovo je naša kuća’ a ja odgovaram, ‘Baš lepo od tebe što to kažeš, hvala ti što mi dozvoljavaš da tu živim'”, kaže on kroz šalu i dodaje da je njegovo jedino zaduženje da iz svog džepa koju hranu i druge kućne potrepštine!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #97 - Glasajte za koliko god želite pesama svakog dana!

6 thoughts on “Pete Davidson: Čim sam video Arianu, rekao sam joj da želim da se oženim sa njom!

  1. Ja mislim da je on ugledao Ari i pomislio"Hmm,ovo je ona slavna pjevačica,ima puno love,a osim toga,preko nje ce i neko ćut za mene".

    1. Zapravo je rekao u intervjuu za GQ, "Znam da me nikad ne biste pozvali da joj nisam dečko". Mislimo da je Pete vrlo iskren prema njoj i da ne gleda novac.

  2. Jako su slatki! Stvarno mi je drago što se slažu i uživaju u njihovoj vezi, a uskoro i braku❤️☺️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.