Robbie Williams: Tri godine nisam mogao da izađem iz kuće!

Robbie Williams je već decenijama jedna od najuticajnijih svetskih zvezda i broj njegovih hitova je ogroman, i kao solo izvođač i kao deo benda Take That pokazivao se odlično. Međutim, ni tako velika slava nije mu pomogla da se reši strahova koje bi imao i da je “običan” čovek, i on priznaje da je patio od agorafobije, straha da napusti kuću i učestvuje u događajima koji podrazumevaju socijalnu interakciju.

Naravno, agorafobija je pravi pakao za nekoga ko je pevač, jer pevač mora da izlazi pred svoju publiku, tako da je i Robbie doživeo pakao u trenucima kada je odbijao projekte zbog straha da izađe! “Moje telo i moj um govorili su mi da ne bi trebalo nigde da idem, da bi trebalo malo da sačekam, i to sam i uradio. Negde od 2006. do 2009. nisam napuštao kuću, to su bili dani za izležavanje, čips i puštanje brade” priznaje Robbie.

Robbieu je tada ponuđen veliki koncert u Americi i projekti vezani za American Idol, ali on je sve uporno odbijao – međutim, snažna pesma koja je probudila njegovu svest bila je pesma “Human” od The Killersa! “Sećam se kad sam prvi put čuo tu pesmu, odmah sam pomislio da bi mi bolje bilo da se što pre vratim u formu, izbacim album i krenem na turneju” zaključuje on.

Pročitajte još  Kakvo divno iznenađenje: Taylor Swift izvela na binu Robbiea Williamsa na svom drugom koncertu u Londonu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Robbie Williams

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.