Razočarenje: J.K. Rowling demantuje snimanje novih Harry Potter filmova!

Veliki uspeh knjige i predstave “Harry Potter and the Cursed Child” pokrenuo je i priče da će sve biti pretvoreno u čak tri filma. Nažalost, J.K. Rowling kao autorka knjiga tvrdi da u tome nema ni zrnca istine!

“Znam da ljudi danas traže razloge da budu veseli ali nema istine u glasini da će Cursed Child biti filmska trilogija”, tvitovala je ona. Čitava priča inače je krenula od novinara i istoričara Jima Hilla koji je najavio da se na takvim filmovima uveliko radi kao i da Warner Bros. studio pregovara sa Danielom Radcliffeom, Emmom Watson i Rupertom Grintom.

Interesantno, Hill se oglasio i nakon što je J.K. Rowling demantovala ovu priču a poručio je da on ima vrlo kvalitetne izvore, direktno iz Warnera Brosa. “Na osnovu svega što mi je moj izvor rekao u prošlosti, prilično sam siguran da mi je rekao kako će se raditi tri nova Harry Potter filma a nakon što se završi petodelni ‘Fantastic Beasts’ serijal. Želimo da verujemo da je Hill u pravu a da J.K. možda i ne zna za pregovore jer su takvi filmovi još uvek veoma daleko!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Biće nastavka: Warner Bros. kupio prava na novi nastavak Harry Potter filma!

3 thoughts on “Razočarenje: J.K. Rowling demantuje snimanje novih Harry Potter filmova!

  1. Gledala sam "Fantastic Beats" u bioskopu i zaista je odličan. Jedva čekam da odgledam ostale delove koji će tek izaći i žao mi je što verovatno neće više biti nastavaka "Harry Potter" filmova ali i to mora negde da se završi. Bilo bi čak i pomalo ludo da ima 500 delova ali bih to svakako volela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.