Daniel Radcliffe: Harry Potter predstava? Nisam siguran želim li to da gledam!

12106084_617708571701866_1079420362_n

30. jula u Londonu počeće da se igra predstava zasnovana na osmoj Harry Potter knjizi, “Harry Potter and the Cursed Child” a Daniel Radcliffe misli da će mu najbolje biti da to jednostavno iskulira!

“Mislim da bi bilo jako čudno da se ja pojavim tamo. Možda grešim ali u publici će biti mnogo fanvoa Harry Potter filmova i to će me gurnuti u centar pažnje”, priča on za E! News. “Pitam se da li bi oni više gledali mene kako gledam predstavu a ne želim da se to desi. Ne želim da ja odvlačim pažnju”, ističe Daniel.

Glumca naravno jako interesuje kako sve to izgleda ali kaže da čak i ako se ipak odluči da dođe, to možda neće biti moguće. “Zais ane znam. Trenutno ovde u Americi imam posla pa nisam siguran.” Daniel trenutno promoviše film “Now You See Me 2” koji u bioskope dolazi ove nedelje!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Daniel Radcliffe: Sramota me je uloge u "Harryju Potteru"!

One thought on “Daniel Radcliffe: Harry Potter predstava? Nisam siguran želim li to da gledam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.