Biće nastavka: Warner Bros. kupio prava na novi nastavak Harry Potter filma!

Harry-Potter-and-the-Cursed-Child-artwork

Knjiga “Harry Potter and the Cursed Child” pretvorena je u predstavu koju nažalost mali broj ljudi može da vidi ali dobre vesti glase da je kuća Warner Bros. već kupila prava da od njega stvori film!

U ovom momentu, kompanija je registrovala ime knjige što znači da oni imaju pravo na sve buduće stvari koje su vezane za nju pa samim tim i za film. Naravno, da bi se film snimio potrebne su godine a veliko je pitanje ko bi u njemu glumio s obzirom da se radnja dešava mnogo godina nakon poslednjeg filma i da su Daniel, Emma i društvo premladi za to.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Biće nastavka: Warner Bros. kupio prava na novi nastavak Harry Potter filma!

  1. Jojj,ja bi volela da oni glume u tom filmu jern su odlicni glumci i jednostavno ne bi bilo to to bez njih.Koliko god oni bili mladi,nema veze.Vazno je da su oni tu,a sada sto su mladi za te uloge novog filma nema veze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.