Razmišljaju na isti način: Jedna slika pokazuje kakve su drugarice Lodo i Tini!

Franletta

Lodovica Comello i Martina Stoessel ne viđaju se tako često otkako je Lodo napustila “Violetta” ekipu i bavi se svojom solo karijerom ali dve sjajne devojke razmišljaju na isti način!

Buen día ? Good morning?

A photo posted by Tini Stoessel (@tinitastoessel) on

Naime, otprilike u isto vreme obe devojke objavile su sliku koju vidite iznad, s tim što ju je Lodo postavila na svoj Tviter profil a Martina na svoju Instagram stranicu! Tini je fotku iskoristila da svom fandomu poželi dobro jutro a sa druge strane, Lodo je poručila kako voli ovako da se umota za vreme zime i samo da kulira! Lodovica inače često retvituje fotke Violetta ekipe pa nema sumnje da će sa svima ostati u odličnim odnosima!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Neočekivan susret: Tini Stoessel sa bivšim dečkom u istom hotelu!

5 thoughts on “Razmišljaju na isti način: Jedna slika pokazuje kakve su drugarice Lodo i Tini!

  1. Famozo da li mogu da vam napisem u komentar tvitovanja i okupljanja tistina i V-lovera da bi uspeli da dovedemo Tini i Lodo.Puno znaci svima jer manja zvezda dovede i vecu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.