Lodovica i Martina: Ista greška na dva različita mesta!

Violetta-Martina-Stoessel-Lodovica-Comello-Ruggero-Pasquarelli-Festival-Giffoni-1015x1024

Lodovica Comello i Martina Stoessel izgleda da su se toliko zbližile na snimanju “Violette” da su počele i da se ponašaju na isti način čak i kad su udaljene stotinama kilometara!

Naime, vreme je ovih dana prilično nestabilno u čitavoj Evropi a Lodovica je potpuno promašila izbor odeće pa je jako sunce izašla u duksu! “Ćao, ovde Lodo. Čak i danas sam promašila izbor odeće. Baš mi je vruće”, napisala je ona uz fotku na kojoj je isplazila jezik pokušavajući da dođe do daha. Ipak, istu stvar je napravila i Martina Stoessel u Francuskoj! Iako je dan bio vrlo topao i sunčan, Tini je stavila šal i obukla kaput, kao da je već stigla hladna jesen! Ipak, njena odluka da joj bude vruće možda ima opravdanja jer česte i nagle promene temperature mogu imati loš uticaj na njen glas koji joj je zbog “Violetta Live” turneje itekako potreban!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ruggero Pasquarelli: "Soy Luna" koncerti su bolji od "Violetta" turneje!

6 thoughts on “Lodovica i Martina: Ista greška na dva različita mesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.