Lodo, Tini, Cande i Alba: Prepoznajete li ko je ko?

Tini_&_Lodo_&_Cande

Sudbina je na neverovatan način spojila devojke iz Argentine, Španije i Italije u jednu podjednako neverovatnu seriju a Lodovica Comello, Martina Stoessel, Mercedes Lambre i Alba Rico nedavno su nam otkrile kako su izgledale u danima bezbrižnog detinjstva.

12328354_766761340137273_1025863776_n

despues-de-ver-esta-foto-sabemos-que-lodo

Da li je uopšte fer da biramo koja od njih je najslađa? Tini izgleda kao devojčica koja sanja velike snove na ovoj fotki gde miriše cvet, Lodo nam deluje preslatko dok se ljutka na stepeništu, Cande ima najlepši osmeh na svetu a Albica je neodoljiva i izgleda kao mala gimnastičarka u trikou! Sve četiri devojke ostale su velike prijateljice i nakon što je “Violetta” završena iako zbog brojnih obaveza verovatno više nikad neće moći da provode toliko vremena zajedno!

alba

habrias-reconocido-a-cande-molfese-en-esta

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Violetta

7 thoughts on “Lodo, Tini, Cande i Alba: Prepoznajete li ko je ko?

  1. duseee male kako su slatke <3 Famoza.net da li ce se pregovarati o dolasku Tini i da li se slazete sa nama da se dogovorima da svi posaljemo pismo Tini kao sto je Aleksandra uradila.Ali da svi posaljemo isti dan velike bi sanse bilo da nass primete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.