Probajte odmah: Startuje PocketTV aplikacija a u njoj je i Famoza App!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
331
Views:
169

Obećali smo vam jedno veliko iznenađenje za Novu godinu a ono je sad konačno spremno s obzirom da je pred vama Pocket TV aplikacija za Android telefone a na njoj i naš Famoza App gde vas već očekuju tri prva videa!

Na Famoza Appu ćete svake nedelje pronaći novu epizodu Famoza News a takođe očekujte i druge zanimljive rubrike! U Starsu ćemo vam redovno predstavljati mlade zvezde (prvi videi su posvećeni Marcusu i Martinusu i Camili Cabello!) a nastavićemo i sa intervjuima sa svetskim zvezdama koje smo započeli razgovorom sa Jamesom Maslowom! Naravno, uvek ćete vi biti ti koji će sastavljati pitanja!

Na kraju, imaćemo i Q and A Show gde će Marija i Jelena odgovarati na vaša pitanja o zvezdama! Da, i Marija Pantin i Jelena Kosara ostaju sa nama i gledaćete ih obe podjednako u ovim a možda i još nekim emisijama koje spremamo. Još jednom da naglasimo, novi videi će se pojavljivati barem jednom nedeljno – nadamo se da vam se i ovo što sad vidite dopada!

Naravno, PocketTV obuhvata i druge kanale koje rade naši prijatelji pa pogledajte i kako oni izgledaju! PocketTV za sad postoji samo u verziji za Android i možete ga preuzeti odavde a za par dana biće spremna i verzija za Apple uređaje. Aplikacija je brza, jednostavna za upotrebu i naravno, potpuno besplatna! Čekamo vaše utiske i naravno, ostavljajte komentare direktno u aplikaciji, sve ih čitamo 🙂

Autor: Famoza.net
Foto: Promo PocketTV

7 thoughts on “Probajte odmah: Startuje PocketTV aplikacija a u njoj je i Famoza App!

  1. Ovo je najbolji novogodišnji poklon, svaka čast Famozo. Ja sam oduvijek htjela da imate aplikaciju.😊 odmah ju idem instalirati.

  2. Super, Još ju nisam instalirala Ali evo odmah ću! Zasigurno je fantastična! Drago mi je Famozo da ste ovo ostvarili❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.