M&G sa M&M, “Jelena”, Jorge… Pogledajte novi Famoza News na PocketTV-u!

Nakon jednonedeljne pauze, FamozApp se vraća novim videom a u pitanju je treće izdanje naših vesti u kojima se bavimo temama o kojima smo malo ili nimalo govorili na sajtu a nadamo se da vas jako zanimaju!

Ipak, prvo da kažemo da je ovo prilika da upoznate i našu novu voditeljku Valentinu koju ćete često gledati narednih nedelja, meseci a nadamo se i duže od toga! Neke od tema kojima se bavimo vezane su za meet and greet sa Marcusom i Martinusom a pričamo i o turneji Jorgea Blanca koja je takođe bila naša velika želja. Ostanite uz čitavu epizodu i naravno, u komentarima na aplikaciji nam recite o čemu biste voleli da pričamo narednih nedelja!

Da podsetimo, Famoza News i FamozApp možete gledati preko PocketTV aplikacije koju možete preuzeti odavde i to u verzijama za Android i Apple uređaje. Ona je naravno potpuno besplatna i ne zahteva jak telefon da bi radila kako smo to zamislili.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “M&G sa M&M, “Jelena”, Jorge… Pogledajte novi Famoza News na PocketTV-u!

  1. Baš mi je drago😍😍,jedino mi je zao sto vise nema na youtubu posto je tako jednostavnije da se gleda ali skinucu aplikaciju😘

  2. Drago mi je zbog vašeg uspjeha, ali još uvijek sam tužna što nema verzija za Microsoft 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.