Nove zanimljive priče: Famoza News #2 je objavljen na našoj PocketTV aplikaciji koja je sad dostupna i za Apple uređaje!

Kao što smo obećali, svake nedelje gledaćete novi video na Famoza kanalu u okviru PocketTV aplikacije! Ove nedelje će vas kroz najinteresantnije vesti provesti naša Marija Pantin a sigurni smo da će vam se teme dopasti!

Kao i uvek, za Famoza News čuvamo ekskluzivne priče o kojima ne pišemo mnogo na našem portalu a ponovo će biti reči o turnejama ali i zanimljivostima vezanim za mlade zvezde. No, pogledajte i sami šta je u pitanju na PocketTV aplikaciji koja je od danas dostupna i za Apple uređaje! I verziju za Android i verziju za Apple uređaje možete preuzeti odavde.

Mi vas podsećamo i da u okviru Famoza kanala možete uključiti notifikacije tako da svaki put kad objavimo nešto novo, budete odmah obavešteni o tome! Kad uđete u Famoza kanal, pritisnite Podešavanja (ikonica zupčanika) i samo uključite notifikacije.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sandra nam šalje kviz o Ariani Grande!

10 thoughts on “Nove zanimljive priče: Famoza News #2 je objavljen na našoj PocketTV aplikaciji koja je sad dostupna i za Apple uređaje!

    1. Ne, naravno. Sve što ide na aplikaciju su teme kojima se nismo bavili na sajtu… ili jesmo, ali minimalno. Trudimo se da priče na aplikaciji budu nešto novo.

    1. Naredne nedelje, i to dve 🙂 Verovatno ćemo za sad ići jedne nedelje dva Stara a jedne Famoza News.

  1. Super, sad je dostupna za iphone pa cu je instalirat 😉 Jedva cekam pogledat videe!

  2. Ček,ček…to znači da od sad na sajtu neće biti više priča kao i ranije? Samo na aplikaciji?pa Famozo brt….

    1. Ako ti je lakše, trenutno je izbor između toga da ili nema novih videa ili da oni budu na aplikaciji. YouTube je apsolutno neisplativ a mi ulažemo dosta novca i vremena u sve ovo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.