Ponovo problemi sa reklamama: Kendall Jenner, Hailey Bieber i druge manekenke reklamirale festival koji je bankrotirao!

Fyre Festival bio je muzički festival na Bahamima koji je privukao razne kontroverze, čak je snimljen i Netflix dokumentarac pod nazivom „Najveća žurka koja se nikada nije dogodila“. Kako vreme prolazi, otkrivaju se detalji događaja a promoter festivala je bankrotirao iako je dobio ogroman novac od prodaje karata!

Naravno, sve ovo budi još više kontroverzi u javnosti i promoter Billy McFarland moraće da objasni svoje troškove s obzirom da je doživeo bankrot nakon propalog projekta festivala! Na sudu se već istražuje o kakvoj spletki se ovde radi, a popularne modne agencije možda će takođe morati da plate penale jer su njihovi najznačajniji modeli poput Kendall Jenner i Hailey (Baldwin) Bieber snimili reklame za ovaj festival!

Kendall je sa svojim koleginicama snimila promotivni video za katastrofalni festival, a da sve bude još gore ona je festival promovisala i samoinicijativno preko društvenih mreža! Manekenke i njihove kompanije moraće da plate bez sumnje, jer su za ove promocije dobile više od milion dolara!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sramota nas je i da prevodimo komentare Justina Biebera na slikama Hailey Baldwin!

One thought on “Ponovo problemi sa reklamama: Kendall Jenner, Hailey Bieber i druge manekenke reklamirale festival koji je bankrotirao!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.