Premijera na Balkan Tube Festu: Stiže pesma prve “Hej&Famoza” zvezde

Prvi od dva pobednika takmičenja “Hej&Famoza” zvezda Ivan Simić izvešće premijerno svoju pobedničku pesmu “Nebo” na “Balkan Tube Festivalu” , koji se održava 27. i 28. septembra u ” Kombank Dvorani”.

Posle skoro tri meseca potrage za zvezdom i mnogo prijavljenih tinejdžera. Producenti takmičenja bit mejker Vojin Todorović, videograf i reper Nemanja Aritonović “Arrie” i di-džej i tekstopisac Milan Popović za pobednike su izabrali Ivana Simića i Ivonu Jovanović.

– Bilo je naporno i teško jer su to deca u razvoju svojih potencijala. Trebalo je nekoga eliminisati a objasniti mu da je talentovan i da mu fali još rada što se i nama dešavalo tokom odrastanja.

Ivanova pesma “Nebo” je gotova i on je već u studiju kako bi sve bilo spremno za premijeru na “Balkan Tube Festivalu”. Odmah posle premijere pesma će biti dostupna na kanalu gde se odvijalo takmičenje ali i svim drugim platformama poput “Itunes-a”, “Deezer-a”, “Spotify-a”. Ovo je prvo izdanje “Mstylemedije” posle “X Factora” i singla Alekse Perovića “Neću da se zaljubim”, pa od Ivana očekujemo mnogo- rekli su autori projekta.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

2 thoughts on “Premijera na Balkan Tube Festu: Stiže pesma prve “Hej&Famoza” zvezde

  1. Jedva čekam.Sigurno će otpjevati jednako dobro kao i Youtuberi koji se bave glazbom već dugo vremena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.