Kylie Jenner se obratila svetu: Svi me maltretirate od moje devete godine!

Kylie Jenner je pred kamerama sveta od ranog detinjstva, a iako joj je to pomoglo da postane neverovatno poznata i bogata, rijaliti zvezda i preduzetnica kaže da se nikad nije osećala lepo zbog toga.

U vidu koji je podelila njena starija sestra Kendall, Kylie kaže, “Pola vas misli da sam čudna. Druga polovina misli da sam zabavna. Mene maltretiraju od devete godine. Nekad se čini da me čitav svet maltretira. Mislim da se ja super nosim sa tim. Međutim, svuda se kriju zlostavljači. Ovo je moj video u kome želim da kažem svima da svima da je sopstveno mišljenje najvažnije, i da se nikad ne promene.”

Kylie ipak kaže da nije poenta da sažaljeva samu sebe. “Nemojte da izvrćete ovo. Ovo je poruka za one koje drugi maltretiraju kako bi znali da nisu sami. Sad laku noć, širite ljubav”, završila je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Kylie Jenner priča da nikad nije jela žitarice sa mlekom, a sopstveni Instagram je demantuje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.