To je obećanje: Marcus i Martinus poručili fandomu da dolaze u Srbiju!

Zdravo Famoza, juče i danas su Marcus i Martinus ako mogu reći obratili pažnju na MMere iz Srbije. Pod tim mislim da su odgovorili na dva komentara vezana za Srbiju.

Juče su na Twitteru postavljali razne tvitove i jedna devojka po imenu Miona im je odgovorila na tvit i pitala da li ce doci u Srbiju i oni su joj odgovorili da se nadaju.. a danas dok sam ja bila na treningu moja drugarica sa kojom vodim fan stranicu ih je spamovala u komentarima za Srbiju i pitala ih je da li ćemo se videti uskoro u Srbiji na šta su oni odgovorili “Da…”

Ja sam jako iznenađena zbog ovog odgovora zato što obično su nam odgovarali samo kako se nadaju da će doći a sada da hoće… Takođe, oni dolaze u Grčku 8. i 9. septembra i mnogi MMeri iz Grčke radi zahvalnosti sto su srpski MMeri bili uz njih i pomagali im tokom mm2me takmicenja su rekli da će pitati M&M za Srbiju i da će snimiti to i poslati nam. Mi se nadamo da ce bar jedan fan uspeti to da ih pita, jer to nama puno znači…

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  A tek im je po 15 godina: Marcus i Martinus u nedelju drže koncert pre 35.000 ljudi, uz njih Lisa i Lena!

13 thoughts on “To je obećanje: Marcus i Martinus poručili fandomu da dolaze u Srbiju!

  1. Miona je njihov big fan,poznajem je preko vas,i drago mi je da je to pitala! Ali te tri tacke su mi čudne, ali sam i dalje presrecna ??????????????????????

  2. Tako sam srecna i volela bi da dobji u beograd sve bi uradila hvala ti miona❤❤❤❤❤❤????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.