Marcus otkrio našim MMerima: Još uvek sam bolestan!

Marcus i Martinus nastavljaju sa nastupima širom Evrope a u nedelju su odgovarali na pitanja fandoma na YouTubeu pa je tako preko 100 obožaveteljki dobilo njihov komentar, uključujući i neke naše.

Slike koje nam je poslala naša čitateljka Sara Veličković pokazuju da su momci odgovorili na barem četiri pitanja iz Srbije a Marcus je u jednom od njih i potvrdio ne samo da je zaista bio bolestan već i da se još uvek ne oseća najbolje. Ipak, ni to ga nije sprečilo da nastupi na tri koncerta u Švedskoj a večeras im sledi i nastup u Nemačkoj, odnosno Berlinu.

Gust raspored koncerata ne ostavlja puno vremena za oporavak jer momci 22. i 23. februara imaju dva nova nastupa u Norveškoj pa se onda opet vraćaju i Nemačku a 1. marta nam prilaze prilično blizu s obzirom da pevaju u Beču.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pričali smo sa organizatorom o povratku Marcusa i Martinusa i iznenadili smo ga!

6 thoughts on “Marcus otkrio našim MMerima: Još uvek sam bolestan!

  1. Tako mi je zao ali on je tako sjajan da bi mogao da se izbori sa time za svoje fanove volim te marcus i uz tebe sam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.