Pre nego što krenete: Ovo su naši najvažniji saveti za koncert Marcusa i Martinusa!

Odbrojavanje je završeno! Danas je dan kad će Marcus i Martinus imati svoj prvi nastup u regionu i hiljade MMera iz Srbije ali i Rumunije, BiH, Bugarske i drugih zemalja imaće priliku da uživaju u njemu. Evo i nekih najvažnijih informacija do kojih smo došli a koje će vam pomoći da zaista uživate u ovom danu.

1. KUPOVINA KARATA
Ako još nemate karte, možete ih danas kupiti na blagajni Hale sportova, od 16.30 pa do 19.30. Naravno, postoje samo karte za stajanje (parter)

2. ULAZAK U HALU JE OD 17H
Kratko i jasno, u 17h već možete da uđete u Halu sportova. Ako imate karte za parter, dobro je da dođete sat ranije (možda i pre) ako želite da uđete među prvima. Ko uđe među prvima, može da bude najbliže momcima! Ako imate VIP karte, onda ne morate da žurite jer već imate svoje mesto i ono je samo vaše, kad god da dođete.

3. KONCERT POČINJE U 19H ALI TO NIJE SVE!
Momci će na scenu izaći tačno u 19h ali muzike će biti i pre toga jer oko 18.15 kreće DJ nastup, da nas sve malo razdrma. Sam koncert momaka u proseku traje oko 75 minuta, tako da će ga završiti do 20.30h

4. BIĆE MM SHOPA!
Iako nismo dobili zvaničnu potvrdu, sve informacije govore da će biti MM Shopa kome ćete moći da pristupite pre, za vreme i malo posle koncerta. Cene bi trebalo da budu u dinarima.

5. UNOŠENJE HRANE I PIĆA
Po pravilu, hrana i piće ne smeju da se unose na koncerte – za ovo nemamo zvaničnu potvrdu ali je uvek tako. Unutra bi trebalo da može nešto da se kupi ali mi savetujemo da izbegavate slane stvari od kojih ćete biti stalno žedni kao i sokove – najgore je kad usred koncerta osetite potrebu za toaletom!

6. VODITE RAČUNA O SEBI I DRUGIMA
Nemojte se gurati, jer ako vi to počnete, krenuće čitava lančana reakcija. Ako MM vide da nešto nije u redu, koncert se vrlo lako može prekinuti. Ponašajte se lepo jer ne želimo da im ostanmo u lošem sećanju!

7. UKLJUČITE SE U AKCIJE ZA KONCERT!
Već smo pisali o tome ali probajte da se uključite u akcije koje fandom sprema za koncert. Više o tome ovde

8. NEMOJTE PROVESTI CEO KONCERT SNIMAJUĆI GA!
Na kraju, ne zaboravite da uživate – nema veze da li znate osobe pored sebe ili ne jer svi ste MMeri! Famoza ekipa dolazi sa čak pet članova, snimaćemo i strimovaćemo tako da nemojte puno snimati, to je naš zadatak! Želimo vam sjajan koncert – mi ćemo sigurno uživati gledajući vas!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Pre nego što krenete: Ovo su naši najvažniji saveti za koncert Marcusa i Martinusa!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.