Pravi modni film: Marija Žeželj predstavila spot za “All the Girls”!

Mlada nada srpske pop muzike i jedna od najpopularnijih devojaka na Balkanu – Marija Žeželj objavila je danas spot za novi singl “All The Girls“!

Inspiraciju za novi spot reditelj Lazar Bogdanović pronašao je u grandioznim fashion filmovima i kinematografiji američkih pljačkaških filmova. On prati Marijin girl gang u osvajačkom pohodu brojnih beogradskih lokacija,između ostalihi odajama velelepnog poseda Belog dvora stilizovan u pažljivo odabrane retro komade srpskih dizajnera na čelu sa Markom Ilijevim i Sašom Stevićem, talentovanim stilistima i dizajnerima koji stoje iza lokalnog brenda MATES. Uzimajući u obzir Marijinu modnu karijeru bilo je sasvim prirodno da joj se u spotu pridruže i koleginice modeli iz njene matične agencije Model Scouting Office, Sara Vrućinić, Snežana Gašić i Manja Zdravković koje takođe već grade uspešne modeling karijere u svetskim prestonicama mode –Njujorku, Milanu i Parizu.

“Veoma sam ponosna na ono što smo zajedno (sa popmaché-om) uradili na ovoj pesmi. Osnaživanje žena je jedna zaista bitna tema i smatram da sam bila u obavezi da o njoj pričam i sa svojom publikom. U spotu smo spojili moju muzičkui modeling karijeru. Lazar i MATES su napravili sjajan posao i jednostavno ne mogu da dočekam da čujem reakcije mojih fanova i publike“! – Marija o “All The Girls”spotu. Marijaje svoju muzičku karijeru započela u junu prošle godine, a iza sebe ima već tri objavljena singla –“Dance Like Nobody’s Watching” – zarazni pop debi kojim je odmah osvojila srca kako domaće, tako i inostrane publike; “Louder Than A Drum”, pesmu koja nas vodi iza kulisa Marijinog uzbudljivog života, a sada i “All The Girls”, letnju girl powerhimnu koja ohrabruje devojke i žene,te im govori da nikada ne izgube ponos i da se bore za sebe. Na osnovu velikog uspeha njenih prethodnih izdanja u zemljama poput Nemačke, Austrije i Švedske sigurno možemo reći da je sa novim spotom i singlom Marija na dobrom putu da postane globalna pop zvezda.

FOTO: Igor Čvoro

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Pravi modni film: Marija Žeželj predstavila spot za “All the Girls”!

  1. All the girls je divna pjesma. Tekst mi se posebno sviđa,a sport je također dobar. Pjesma je bolja od DLNW i LTAD.

  2. Bravo Marija!Ona treba da bude uzor djeci na Balkanu,a ne tamo neka Ceca ili Jelena Karleusa!!💕💕
    P.S.Mnogo mi se sviđa spot,prelijep je stvarno!

  3. "All The Girls" je dobra pjesma, i nešto što mi se posebno sviđa kod nje je tekst. Koji je stvarno ohrabrujuć.
    Marija je stvarno dobar uzor, to najbolje pokazuje ova pjesma.
    Spot je prelijep i njena roza haljina mi je trenutno najdrža od ostalih koje sam vidjela u spotu. Jedino je melodija mogla biti nešto bržeg ritma, ali i ovako je pjesma fantastična.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.