Marija Žeželj predstavila svoj treći singl, “All the Girls”!

Nakon uspeha singla “Dance Like Nobody’s Watching”, a zatim i “Louder Than A Drum”, u svom trećem singlu Marija Žeželj poziva devojke da drže glavu visoko!

Nakon najuspešnijeg debi singla 2017. godine u regionu “Dance Like Nobody’s Watching“, druge pesme koja prati njeno sazrevanje iz tinejdžerke u mladu ženu “Louder Than A Drum“ – Marija predstavlja novi letnji hit “All The Girls“ koji slavi girl power! U novoj numeri “All The Girls“ Marija aktuelnom pop melodijom poručuje svim devojkama da drže glavu visoko i nikada ne odustaju od svojih snova.

Kako je saradnja sa producentskim duom popmaché proizvela dva hit singla, Marija je sa njima uplovila i u svoju treću muzičku avanturu. Pesmu “All The Girls“ će kao i prethodne singlove pratiti spot koji izlazi u narednim nedeljama. “Prošlo je godinu dana od početka moje muzičke karijere i izlaska prvog singla “Dance Like Nobody’s Watching“, neverovatno koliko vreme brzo prolazi! Mogu reći da sam veoma zadovoljna dosadašnjim radom sa timom Universal Music Serbia, uspesima koji se ređaju i svim novim iskustvima koja mi je pružila muzička industrija. Zaista uživam u svakom trenutku tokom procesa stvaranja muzike“ – rekla je Marija.

“Novi singl govori o podršci svim devojkama. Da treba da imaju samopouzdanja, svoj stav, da budu hrabre i da u životu mogu da postignu sve što žele. Ovo je jedna od tema o kojoj već neko vreme govorim u javnosti jer smatram da je važno pričati o tome i kako bi trebalo da budem uzoran primer svim devojčicama i devojkama koje prate moj rad. Ako postignem da motivišem i oraspoložim barem jednu devojku novim singlom – smatram numeru uspešnom“ – rekla je Marija.

Pročitajte još  Novi život: Marija Žeželj se odselila za Njujork i konačno živi svoj san!

Pesma za sad nije dostupna na YouTube-u ali je možete preslušati na Deezeru.

FOTO: Igor Cvoro

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

4 thoughts on “Marija Žeželj predstavila svoj treći singl, “All the Girls”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.