Izgleda svetski: Marija Žeželj objavila spot za “Louder Than a Drum”!

Početkom ovog meseca pisali smo kako je Marija Žeželj snimala spot na Labudovom brdu u Beogradu a nekih četiri nedelje kasnije, možemo i videti kako on izgleda s obzirom da je doživeo premijeru danas nešto posle ponoći!

Kao i njen prethodni singl, i “Louder Than a Drum” je brza pop pesma ali to i jedina sličnost između ove dve numere. Isto važi i za spot koji neobično kombinuje boje i gde sem osim Marije pojavljuju devojčice, devojke, žene i bake koja ona pokušava da motiviše da mrdnu iz mesta. Poruka je jasna a to je treba da se trgnemo i promenimo stvari kad nam se čini da nam je svaki dan isti.

U komentarima Mariji stiže podrška jutjubera a da sad smo videli čestitke Davor Gerbusa, Va Vane, Yasserstaina, Nenada i Zije a drugi samo pristižu. Interesantno, jedan od top komentara je i onaj repera Floride ali iako izgleda autentično, to je zapravo samo kopija pravog naloga.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marija Žeželj već snimila spot za svoj prvi singl?

5 thoughts on “Izgleda svetski: Marija Žeželj objavila spot za “Louder Than a Drum”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.