Selena Gomez: Moji Selenatori će promeniti svet, NIKAD ih se neću odreći! (video)

Nažalost, mnoge mlade zvezde žele naglo da odrastu i odbace svoju publiku koju često čine i deca. Razgovarajući za Music Choice, Selenita je otkrila kako njoj to nikad neće pasti na pamet!

“To je publika koja je oduvek uz mene i to ću uvek poštovati. Ne osećam da moram da ih se otarasim niti to osećam kao teret. Ja volim ljude, volim moju generaciju, volim decu, volim ljude koji odrastaju uz mene. Oni su mi najvažnija publika jer će promeniti svet. Nadam se da će oni odrastati uz moju muziku i to je cilj. Možda će sad neka devojka od 16 godina naučiti ko su Talking Heads”, priča ona, misleći na bend od kog je pozajmila ritam za “Bad Liar”.

Sel prethodnih nedelja posebno pokazuje ljubav prema fandomu – znamo koliko se ona raduje novoj turneji i prilici da nadoknadi propušteno, posebno prema Selenatorima u Evropi koji čekaju njen povratak još od 2013. godine!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tajno utočište : Selena i Justin provode dane sami!

3 thoughts on “Selena Gomez: Moji Selenatori će promeniti svet, NIKAD ih se neću odreći! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.