Blog Donne Bel: Razlozi zašto Selena Gomez i Justin Bieber ne bi trebalo da ponovo budu zajedno

15

Čekajte, čekajte, čeeeekaajtee!!!! Samo malo!!!! Prije nego što agresivno krenete napisati nešto u rubriku za komentar ili brzo ljutito čitati ovo udahnite duboko!! Pa ponovo udahnite duboko i zapamtite da je ovo samo moje mišljenje nije nikakav hejt!! Sad nastavite čitati…

Mnogi mediji govore o sastancima Selene Gomez i Justina Biebera i da će ponovno budu par. Nisam ja neki ekspert za ljubav i veze niti sam neki njihov lični prijatelj da previše ulazim u to ali sam dugo vremena posmatrala njihovu situaciju i mislim da ne bi trebali da budu ponovno skupa, da je to velika greška. U produžetku ću napisati zašto i da nešto naglasim, ne pišem ovo je sam neki hejter nego upravo suprotno jer sam fan Selene Gomez i želim joj dobro. Također je Justin Bieber vrlo fin i talentovan momak nije ovo hejt ni za njega. Ovo je samo moje mišljenje nisam ja neko ko im određuje mogu li biti skupa ali po mom mišljenju to nije dobra ideja. Evo zašto:

1. Koliko se sjećam Justin Bieber je bio sa Selenom u jednoj dugoj sretnoj vezi i prevario ju je sa manekenkom što je ona jako teško podnjela. On je isto nije bio sretan poslije zbog cijele situacije i pokajao se ali ako je jednom to učinio mogao bi i opet!! Ne kažem da bi to učinio namjerno ali ljudi kao Justin Bieber su uvijek okruženi zaljubljenim članicama fandoma, manekenkama, drugim zvijezdama njima je teže održati neku čvrstu vezu stalno su okruženi ljudima koji su zaljubljeni u njih. Možda se tu i još nešto desilo što ne znamo ali raskid je bio vrlo dramatičan.

2. Kad su raskinuli to je bio vrlo težak i komplikovan raskid, kad je neki novinar pitao Justina o situaciji sa Selenom on se naljutio ponekad je napadao novinare koji bi ga pitali o tome ili kad su Selenu pitali o situaciji sa Justinom preko video poziva ona se odmah odjavila. Kad god bi neko njih dvoje pitao o njihovoj vezi ili raskidu reakcija bi bila vrlo dramatična jer je raskid bio vrlo komplikovan. Postavlja se pitanje: Da li je pametno ponovno biti u vezi kojoj je raskid bio toliko komplikovan i dramatičan? Pogledajte o tim njihovim reakcijama kad ih neko pita o raskidu na youtubu postoji klip.

3. Ovo je NAJBITNIJI razlog od svih a to je Selenino ZDRAVLJE. Sad ću vam objasniti. 80% bolesti se javljaju zbog našeg lošeg psihičkog stanja (kad smo nesretni, razočarani pod stresom ali več predugo vremena), kad smo previše pod stresom skloni smo da se razbolimo i od loše ishrane također. Selena ima hroničnu bolest koja se ne liječi lako. Ona bi u svom stanju trebala voditi miran sretan život bez drame. Naravno to je teže u medije koje je prate ali trebala da povede računa da ne stvara još više drame.
4. Iz svakog teen filma smo naučili da je loša ideja vračati se bivšem momku. Halo?! Trebam li to objašnjavati? Postoji razlog zašto su raskinuli prvi put.

5. Dok je bila u vezi sa Justinom mnogih Belieberkama je bilo krivo i stizale su joj mnoge prijetnje čak i prijetnje smrču!! Pretrpila je mnogo hetanja čak su i neki hejt klipovi su bili objavljeni na youtube!! Da li joj je ponovno potrebna sva ta drama??

6. Selenina porodica i prijatelji se protive. U medijima se govori kako su Selena prijatelji i porodica protiv ove veze! Da li ste ikad pomislili da možda postoji razlog za to? Moža oni znaju neke detalje o toj vezi o kojima mediji uopšte ne znaju. Možda misle da Selena pravi jednu veliku grešku. Ne treba dva puta praviti istu grešku nego naučiti važnu lekciju kad smo privi put pogriješili.

Još jednom naglašam da je čitav ovaj blog samo moje MIŠLJENJE o ovoj stuaciji, nije neki hejt i ne postavljam se u situaciju da budem neko ko donosi odluke za njih ili određuje njihov ljubavni život, ali mislim da je sve to jedna velika greška jer kad su prvi put bili skupa bilo je mnogo drame i raskid je bio vrlo komplikovan i bolan pogotovo za Selenu!! Jelena je veza koja fanovima djeluje super svi vole tu ideju da Justin i Selena budu zajedno svima se ta slika, ideja dopada!! Svi sanjaju o Jeleni i govore kako trebaju da budu skupa. Da li se neko nekad pitao jeli to ono što je najbolje za njih dvoje?? Da li Selena treba prolaziti kroz sve te komplikacije ponovo jer fandom voli ideju o “Jeleni” o njih dvoje da budu ponovno skupa? Ako ste istinski fanovi Selene Gomez želite joj dobro i želite da ona bude sretna umjesto da samo sanjate ideju o “Jeleni”. Selena treba biti s nekim ko će je cijeniti i poštovati. Ako ta osoba zaista jeste Justin Bieber i ako se zaista promijenio i zaista su sretni skupa to je odlično. Da li je Justin njena istinska ljubav ili samo prave još jednu veliku grešku samo će vrijeme pokazati. Da li neko razmišlja na isti ili sličan način kao ja? Da li neko na ove stvari gleda iz istog ugla kao ja? Odgovore napišite u komentarima. Uskoro stiže kviz!!

Puno pozdrava,

Donna Bel

15

18 thoughts on “Blog Donne Bel: Razlozi zašto Selena Gomez i Justin Bieber ne bi trebalo da ponovo budu zajedno

 1. Okej sve je ovo tvoje mišljenje, i imaš pravo na njega, ali moram priznati da se ja ne slažem skroz sa njim. Navela si nekoliko stvari zašto ne bi trebali biti zajedno. Ali nisi navela stvari zbog kojih trebaju biti zajedno. Sve ove činjenice stoje, ali argumenti pod jedan i dva su "zastarjeli". Justin se potpuno promjenio i on to sada ne bi uradio. Ja još uvijek mislim da oni trebaju biti zajedno, ali ipak ne možemo to mi određivati.

 2. Okej,udahnula sam duboko i procitala sve.
  I postujem tvoje misljenje.
  Moje misljenje je da oni treba da urade ono sto osecaju,ako se vole bice zajedno-svidjalo se to belieberima ili selenatorima.Da budu zajedno ili da raskinu zauvek…samo oni mogu reci sta ce se desiti i sta zele.Volim Sel,slatka je,i zaista joj zelim sve najbolje.I zaista mi je svejedno sa kojom devojkom je Jus SAMO AKO je ona dobra I ako je Justin zaista SRECAN sa njom.Njihova sreca je jedina zaista bitna,i zdravlje naravno.
  Kako bude,samo neka tako bude,bitno je da su oboje srecni.U vezi ili samo kao prijatelji,ostaje da se vidi!
  ~moje misljenje~

  1. Ne vjerujem da jedan Beliber može ovo da podrži. Ovo je očiti hejt. U SVAKI RAZLOG KRIVI JUSTINA I TEBE(KAO NJEGOVOG FANA).
   A TOBOŠ MISLI DA JE OK LIK.
   JADNO
   PREVIŠE.
   I ZA TEBE I ZA OVOG HETJERA DIVNOG.
   KAKBI CRNI FANOvi

 3. Jako lijep blog i u većini slučajeva se slažem sa tobom😊 najvažnije je da oboje budu sretni zajedno ili odvojeno ☺

  1. A je li? Justin i Belieberi?
   Ne znam je li treba da vam se nacrta,ali cura očito ne voli Justina. Ne želim da ispanem gruba govoreći da je hejter.
   Ja nisam fan Selene ,ali sve dok je Justin srećan sa njom sve je ok.
   Vala ste zapeli za njega,a ništa ne znate. Jedno.

  2. Ne nisu ni Jus ni Belieberi krivi za njihove raskide
   Tako je u tekstu prikazano-kao da je Jus bad boy koji ugrozava Selenino zdravlje…A na Jusa niko ne misli
   meni je svejedno da li su zajedno ili ne,samo da je Justin srecan

 4. Hejj devojko! Shvaćam da je ovo tvoje mišljenje! Ali Jelena je od onih parova koji ne mogu da raskinu…

  1. Mogu, ako oni to žele. Ne možeš im ti reći šta da rade oni rade što oni misle da je najbolje za njih😉

 5. Ovo je tvoje misljenje I svako ima pravo na njega ali ovde si navela samo par boljit razloga. Ovde imas 6 razloga zbog cega ne bi smeli ali mostoje jos 1006 zbog cega bi trebali. Teen filmovi I stvaran zivot nisu uvopste istinita. Ako oni posle toliko toga sto su prosli zele da budu zajedno zbog cega bi ih sputavali u tome. A I u ostalom ovo su njihovi zivoti I oni su odrasli tako da niko ne bi trebao da se mesa u njih.

 6. Super je sto si pokazala svoje mišljenje , iako si u manjini.. Ja mislim da niko ali niko ne može zasigurno reci "da trebaju biti zajedno" ili "da ne trebaju biti zajedno" ,uvek ćemo se premišljati koji odgovor da stavimo , a to je razlog da MEDIJE NIKADA NEMOGU ZASIGURBO PRIKAZATI"REAL LIFE " Samo kada bismo bili u njihovom bliskom okruženju možda mi smo znali . postoji toliko stvari koje ne znamo o njima , zato ne vidim veliku svrhu tog pitanja

 7. Lutko,ti si u svaki razlog okrivila Justina.
  Kakvo crno mišljenje,ovo je čisti hejt.
  Jade.

 8. Curo,ti si hejter koji ne može drugačije da dođe do pažnje. E ču ti nju 'zašto ne bi trebali'
  Ko te pitao?
  Ako je njima super,onda ok.
  Ti i tvoje misljenje. Pu.

 9. Zašto je sada sve Justinova krivnja? Phahahaha, apsurdno. Selena njega uopće ne voli ni ne podržava, pogledajte njena ponašanja na njegovim koncertima, kad je javno pred svima rekla da ga je rasplakala (ako već idemo toliko u prošlost) on se NIKADA NIJE TREBAO MIJENJATI, samo je trebao odrasti i postati malo ozbiljniji, on će bez problema naći drugu, njihova veza tbh nije ništa posebno. A cijeli ovaj članak je jedan veliki napad na Justina, samo ako kažeš "bez uvrede" i "moje mišljenje" ne znači da možeš reći bilo što.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.