Potvrđeno: Justin Bieber proveo pola dana sa Selenom Gomez u njenoj kući!

Belieberkama uglavnom skače pritisak kad spomenemo Selenu i Justina u jednoj rečenici ali naslov koji vidite nije nikakva neproverena glasina – Justin Bieber je po pisanju više medija u nedelju posetio Selenu Gomez u njenoj kući u Los Anđelesu gde su zajedno proveli popodne i veče!

Kako pišu mediji, Jus je došao svojim Mercedesom a samo nekoliko minuta pre toga pojavila se i Selena, što je jasan signal da baš i nisu želeli da ih primete mediji! Kako se navodi, Sel i Jus proveli su neko vreme sami a uveče se u se pojavili i njihovi zajednički prijatelji pa su svi ostali na okupu sve do ponoći! Naravno, The Weeknda nije bilo u blizini.

Interesantno, Jus je u prethodnih nekoliko meseci ismevao The Weeknda i njegovu muziku ali Sel to očigledno ne uzima za ozbiljno. Isto tako, činjenica da njih dvoje provede 5-6 zajedno i to u njenoj kući govori nam da su njihovi odnosi u najmanju ruku veoma dobri! Interesantno, kako prenosi TMZ, Jus i Sel su se viđali i prošle nedelje! Šta sve ovo znači, teško je reći. Čini se da njih dvoje ne mogu jedno bez drugog, makar u formi prijatelja!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Emilija proverava vaše znanje o seriji "13 razloga zašto"!

2 thoughts on “Potvrđeno: Justin Bieber proveo pola dana sa Selenom Gomez u njenoj kući!

  1. Ovo bas nisam očekivala,ali sigurno su samo prijatelji msm ona je u vezi,mada jako mi je drago sto su se posle toliko vremena pomirili

  2. Baš je lepo čuti da su ponovo prijatelji! Baš se pitam kako će The Weeknd reagovati na ovo! xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.