Mediji tvrde: Selena i Justin se posvađali zbog njegovog rođendana!


Selena Gomez i Justin Bieber su već neko vreme na pauzi, a kao jedan od razloga koji je naveden jeste da su se posvađali i to zbog proslave Justinovog rođendana!

Kako jedan od izvora navodi njih dvoje su i dalje u kontaktu, međutim do svađe je došlo oko proslave Justinovog 24. rođendana kada je Selena želela da mu priredi manju zabavu, dok je Jus želeo sasvim suprotno – veliku zabavu sa prijateljima iz crkve. Svađa je jedan od mogućih razloga njihove pauze, ali tu je i pritisak koji izaziva Selenina porodica.

Proveli su previše vremena zajedno i treba im malo vremena da razmisle o svemu, pogotvo posle malih nesuglasica. “Imali su nekoliko nesuglasica o njihovom načinu života i kako da održavaju vezu pred očima javnosti,” ističe izvor. “Selena želi da se drži što dalje od medija. Ona provodi vreme sa porodicom i prijateljima, ide u crkvu i održava kontakt sa Justinom, međutim za sada izgleda kao da su otišli jedan korak nazad kako bi uvideli u kom pravu žele da se kreće njihova veza,” otkriva insajder.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Billboard Music Awards 2017: Dominacija Drakea, ništa za Sel, Ari i Biebsa!

5 thoughts on “Mediji tvrde: Selena i Justin se posvađali zbog njegovog rođendana!

  1. On bi trebao da odlučuje o svom rođendanu i Sel bi trebalo da ima slobodu biranja dečka bez pritiska porodice!

  2. Da bi da se ova Selena smiri više. Šta je umislila ona? Jadni Justi joj posveti čitav jedan album,u depresiji zbog nje a ona bi gospođa da odmori malo od svega. I plus da se drži dalje od javnosti. I sama zna su neke stari nemoguće. Sama je izabrala svoj način života i treba da se ponaša u skladu sa tim. Ako ona misli da može tako – prevarila se. Uprete su sve oči i njih. Ili neka bude ok sa njim ili mamicu pod ruku pa nek nađe nekog ko joj odgovara.
    P.s – oprostite Selenatori ali stvarno ne mogu više Justina da gledam tužnog. Ne mogu.

  3. Mislim da kraj ove sage neće biti kao što svi želimo. Po mom mišljenju, nemoguće je imati dugoročne odnose u Hollivoodu. Vidi Brat Pitt i Angelinu Jolie, Madonnu, Elizabeth Tiler – 7 brakova. Nema šanse da se Džastin i Selena mogu oženiti i živeti srećno sa decom, naviknuti se i praviti muziku. Ne postoji način da se bude. Ne očekujte takav ishod! Ovo je Hollivood.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.