Poljubac u usta kao dokaz: Ari je stvarno u vezi sa Macom Millerom!

Ariana-Grande-The-Way-ft.-Mac-Miller-HD-1080p-x264-2013-www.BestVideoRap.com13-12-37

Arianatori baš i nisu bili srećni kad smo pre nekoliko dana objavili da su Mac Miller i Ariana Grande nerazdvojni i da se sve više piše kako su par, a šta se stvarno dešava njih dvoje potvrdili su poljupcem!

Ari i Mac bili su na večeri u jednom japanskom restoranu a u pauzi između jela ljubili su se kao da nikog nema! Fotke su nastale u nedelju u Los Anđelesu i definitivno nisu fejk! Osim toga, brojni gosti potvrđuju da su se njih dvoje i ponašali kao da su par. Slike možete videti ovde.

“Ari mu je u jednom momentu ležala u krilu”, priča jedan svedok. Njih dvoje znaju se već godinama a zajedno su uradili pesmu “The Way”, jedan od prvih Arinih hitova. Interesantno, Ariana je pre Maca takođe bila u vezi sa jednim reperom sa kojim je sarađivala, Big Seanom. Hvala našoj čitateljki Ingrid Milošević koja nam je javila ovu vest!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa startuje u četvrtak: Ovo su pravila i zvezde za koje ćete moći da glasate!

8 thoughts on “Poljubac u usta kao dokaz: Ari je stvarno u vezi sa Macom Millerom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.