Ariana Grande se rešila još jedne Peteove tetovaže, sad tetovirala ime kučeta! (video)

Ariana Grande lagano se rešava tetovaža koje imaju veze sa njenim bivšim verenikom Peteom Davidsonom, a sad je ostala i bez one koja je bila posvećena njegovom ocu!

Ari je na stopalu imala istetovirano 8418, što je broj bedža koji je nosio Peteov tata, vatrogasac nastao nakon terorističkog napada u Americi 11. septembra 2001. godine. Umesto toga, ona sad na istom mestu ima ime Myron – što je naziv psa Maca Millera koja je ona usvojila nakon njegove smrti!

View this post on Instagram

HER MYRON TATTOO WE GOIN✈️ CRY

A post shared by yourarisource (@yourarisource) on

Ari je tetovažu pokazala u novom YouTube videu sa snimanja “Thank U, Next” videa. “Ja volim tetovaže. Pogledajte mog Myrona. Ljudi, pogledajte, kul je zar ne?” Reakcije na sve ovo nisu baš povoljne po Ari. Dok jedni kritikuju to što je sećanje na jednog heroja zamenila psećim imenom, drugi je još jednom mole da se reši tetovaža jer ovo nije prvi put da je zažalila zbog njih.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Ariana Grande se rešila još jedne Peteove tetovaže, sad tetovirala ime kučeta! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.