Pomama: Američki producenti se “tuku” oko BLACKPINK!

Ogroman uspeh BTS-a u Americi razbudio je sve muzičke producente, ali i producente najpopularnijih šoua u ovoj zemlji, pa su sad svi na istom zadatku – kako privoleti svom jatu BLACKPINK, trenutno najpopularniju žensku k-pop grupu.

Devojke ovih dana prostor rasturaju hitom “Ddu-du Ddu-du” koji je već stigao do 100 miliona pregleda, iako je objavljen pre svega 10 dana! Kako prenose izvori iz muzičke industrije, “Ponude stižu jer ima velikog interesovanja tamošnje publike”, a interesantno, to je potvrdila i njihova muzička kuća YG Entertainment. Ipak, isto tako se dodaje još uvek ništa nije dogovoreno.

Devojke su inače bila na prvim mestima top lista u čak 44 zemlje svojim aktuelnim hitom a postigle su i pravu retkost – zauzele su prva mesta na svih šest najvažnijih top lista u Južnoj Koreji!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Blackpink

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #172 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.